Zendaya este prinsă într-un triunghi amoros în filmul Challengers

Publicat: 21 iunie 2023

Zendaya devine o jucătoare de tenis în filmul "Challengers", regizat de Luca Guadagnino. Pelicula ajunge în cinematografe pe 15 septembrie. 

Trailerul proaspăt lansat ne prezintă o poveste emoționantă despre trei prieteni de-o viață, care s-au cunoscut în adolescență, în timp ce concurau într-un turneu de Grand Slam. Zendaya strălucește în rolul lui Tashi Duncan, o vedetă a tenisului ale cărei visuri au fost distruse de o accidentare gravă.

Pe măsură ce ne aventurăm în perioada cea mai prolifică a carierei lui Tashi, descoperim un triunghi amoros complicat între ea și cei doi jucători de tenis, Art (interpretat de Mike Faist) și Patrick (interpretat de Josh O'Connor). Într-o cameră de hotel, protagonista îi sărută pe ambii băieți, în timp ce melodia "S&M" a lui Rihanna își face auzită prezența.

Trailerul ne arată imagini din trecutul personajelor, inclusiv aventurile lor amoroase, dar și secvențe din prezent. Tashi și Art sunt acum căsătoriți, iar Art este pus în situația dificilă de a juca împotriva rivalului său, Patrick, într-un turneu de tenis Challengers. Seductie, trădare, tragedie și, bineînțeles, o mulțime de meciuri de tenis palpitante sunt doar câteva dintre elementele promițătoare ale acestei viitoare pelicule semnate de talentatul regizor Luca Guadagnino.

Variety a dezvăluit că Zendaya s-a pregătit intens pentru acest rol, antrenându-se timp de trei luni alături de fostul jucător de tenis Brad Gilbert. Acesta din urmă a fost și consultant pentru film. Echipa creativă din spatele acestui proiect impresionant include scenaristul Justin Kuritzkes și colaboratorii Trent Reznor și Atticus Ross, care au compus coloana sonoră a filmului.

source:Afisha.md
0