Unul dintre actorii principali din „Squid Game”, acuzat de agresiune sexuală

Publicat: 29 noiembrie 2022

Una caldă, alta rece pentru „Squid Game”. Unul dintre actorii principali, acuzat de agresiune sexuală

Cei de la Netflix au primit una dintre cele mai proaste vești din ultima perioadă. Tocmai când nimeni nu se aștepta, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din „Squid Game” a primit acuzații dure de agresiune sexuală. Subiectul este unul foarte sensibil, mai ales că este vorba despre un serial produs in Coreea.

„Squid Game” a fost urmărit de sute de milioane de fani. Serialul a bifat recorduri greu de imaginat, încă din primele zile de la lansare. Actorii au fost premiați de nenumărate ori și au plecat acasă cu cele mai râvnite trofee. Acum, toată atenția s-a îndreptat asupra lui O Yeong-su, actorul în vârstă de 78 de ani care a făcut senzație în distribuția serialului.

La adresa lui O Yeong-su au fost aduse acuzații grave de către o femeie care susține că s-ar fi comportat inadecvat cu ea. Actorul se apără și spune că doar i-a atins mâna, fără niciun fel de altă intenție. Acum, acesta a primit o pedeapsă, însă fără executare. Potrivit acuzatoarei, incidentul s-ar fi întâmplat în 2017. Yeong-su și-ar fi cerut scuze chiar atunci, dar se pare că nu au funcționat.

source:Afisha.md
0