Trailerul „Deadpool și Wolverine” a stabilit un record de vizualizări în 24 de ore

Publicat: 14 februarie 2024

Trailerul de debut al filmului „Deadpool & Wolverine” a reușit să adune 365 de milioane de vizualizări pe toate platformele în doar 24 de ore. Acesta este un record absolut printre toate trailerele filmelor, serialelor și jocurilor video. Recordul anterior era deținut de filmul „Spider-Man: No Way Home” - trailerul respectiv a adunat 255 de milioane de vizualizări.


În "Deadpool și Wolverine", mercenarul guraliv Wade Wilson (Ryan Reynolds) se va confrunta cu organizația "Time Variance Authority" (TVA), cunoscută fanilor Marvel din serialul "Loki". Se pare că Wilson va trebui să intervină în istoria MCU și să o schimbe cu sprijinul "vechiului său prieten" Logan (Hugh Jackman).

Filmul îi are în distribuție și pe Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio), Rob Delaney (Peter), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Aaron Stanford (Pyro), posibil Jennifer Garner (Elektra), precum și "noul venit" în serie Matthew Macfadyen ("Succession") și Emma Corrin ("The Crown").

"Deadpool și Wolverine" va fi lansat în SUA pe 26 iulie.

source:Afisha.md
0