Top 5 filme pe care le poți viziona în acest weekend la Cinematograful Cineplex

Publicat: 13 mai 2022

Filmele au devenit o ocupație tot mai frecventă pentru fiecare dintre noi. În acest weekend, la cinematograful Cineplex vor fi prezentate filme de diferite genuri - de la galaxia Marvel - până la filmele horror maghiare.

Doctor Strange în multiversul nebuniei 

Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Biletele online pot fi procurate aici


Orașul Pierdut

Recluza genială Loretta Sage scrie romane populare de dragoste și aventuri. Evenimentele din ele se desfășoară cu siguranță în locuri exotice, iar personajul principal este chipeșul și visul eroinelor Dash, care este întruchipat în viață de modelul de acoperire Alan. În timpul unui turneu pentru a prezenta un nou bestseller, Loretta este răpită de un miliardar excentric încrezător că îl poate conduce spre comorile unui oraș străvechi pierdut din cea mai recentă carte a ei.

Biletele online pot fi procurate aici


Tocilar și Superfată

Timidul tocilar Ivan, un om de știință din Skolkovo, pe care toată lumea la școală l-a numit Kal (prescurtare pentru numele Kalinin), fură o fată android dintr-un centru de știință pentru o întâlnire de absolvenți și atașează chipul primei frumuseți a școlii de corpul ei cibernetic. pentru a-l face pe un robot supus drept soție.

El crede că succesul în rândul colegilor de clasă este acum garantat, dar există un lucru. Android s-a dovedit a fi o dezvoltare specială pentru război, care încă nu a învățat ce sunt bunătatea și umanitatea. Dacă reușiți să scăpați de agențiile de informații străine care au aranjat o vânătoare pentru dezvoltarea top-secretă.

Biletele online pot fi procurate aici


Post Mortem

La sfârșitul secolului al XIX-lea - începutul secolului al XX-lea, conceptul de „post mortem” a devenit larg răspândit - fotografii post-mortem în memoria celor dragi decedați.

Fotograful Thomas este invitat într-un sat devastat de o epidemie de gripă spaniolă. Curând, el află că acest loc este blestemat, iar forțele de altă lume bântuie localnicii. El și Anna, orfană de 10 ani, trebuie să înțeleagă intențiile fantomelor și să se confrunte cu cea mai mare groază din viața lor.

Biletele online pot fi procurate aici


Memoria

Un asasin descoperă că a devenit o țintă după ce refuză să finalizeze o slujbă pentru o organizație criminală periculoasă. Un remake al filmului belgian din 2003 „The Memory of a Killer”.

Biletele online pot fi procurate aici

Pentru mai multe recomandări fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0