Tom Cruise se pregătește pentru o nouă cascadorie periculoasă

Tom Cruise iubește adrenalină. Actorul insistă să își facă singur cascadoriile, indiferent de riscurile la care se supune.

Din păcate, nu toate experiențele lui Cruise din timpul filmărilor au descurs ca la carte. Recent, starul și-a rupt glezna în timp ce sărea de pe o clădire pe alta. Nu de mult, el a fost lovit de o bucată din aripă unui avion. Ambele accidentări au avut loc pe platourile "Misiune Imposibilă". 

Zilele acestea, actorul a fost văzut în Alpii francezi, unde învață să dea cu parapanta. Cu o căsca de protecție și ochelari de soare, Cruise, în vârstă de 57 de ani, a fost atent supravegheat de un instructor. 

Conform Daily Mail, locația aleasă pentru antrenamente ar putea fi unul dintre locurile în care se va filma cel mai recent blockbuster al actorului.

Top cascadorii făcute de Tom Cruise

Cea mai recunoscută scenă din ultimele două decenii este cea în care Cruise este prins într-un ham și atârnat aproximativ 10 metri cu sfoara Spectra.

Pentru "Misiune Imposibilă 2", Tom a stat față în față cu moartea după ce a decis să facă pe cont propriu scena de deschidere. El a escaladat și a stat atârnat de o stâncă, cunoscută sub numele de "Dead Horse Point". A avut nevoie de luni de antrenamente de cățărare și cinci zile pentru filmarea scenei, timp în care a stat atârnat de stâncă la peste 600 metri înălțime.

Bineînțeles că nu s-a oprit aici. A urcat pe Burj Khalifa, care are o înălțime de 828 metri. A combinat trei tipuri de cascadorii folosite anterior: coardă Spectra, escalada și saltul de pe zgârie-nori, transmite filmnow.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0