Sunteți pregătiți pentru asta? A fost lansat primul trailer pentru sezonul 4 din „You”

Publicat: 15 ianuarie 2023

Dacă ești mare fan ”You” și l-ai urmărit cu mare atenție, cu siguranță ți-ai dat seama după finalul celui de-al treilea sezon că povestea continuă. „YOU” a confirmat deja data lansării pe 23 februarie și, așa cum era de așteptat, a apărut primul trailer.

Penn a făcut multe sacrificii pentru noul sezon, inclusiv s-a relocat pentru a putea merge la filmări. Dacă până acum serialul s-a filmat în Londra, noul sezon îl va găsi pe Joe în Paris. Într-un interviu recent, Penn a vorbit despre acest pas important: „Să fiu sincer, m-am mutat pentru că este mai ieftin. Asta influențează și personajul meu. Dar problema nu este Joe, ci persoanele din jurul lui.”

Până când va apărea sezonul patru pe Netflix, ți-am lăsat aici câteva inside-uri.

  1. Primul sezon al serialului a fost filmat în 2015 și tot atunci trebuia să aibă și premiera pe Showtime.
  2. Serialul este bazat pe două dintre cărțile autoarei Caroline Kepnes, ”You” și ”Hidden bodies”.
  3. Celebrul regizon Stephen King a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două cărți. ”Foarte originale. Nu am mai citit niciodată ceva atât de… hipnotizant și înfricosător”
  4. În orice caz există diferențe între carte și film, dar că în cărțile lui Carolina, personajul Paco (băiețelul care locuiește lângă Joe) nu există.
  5. Primele 10 episoade din primul sezon au fost regizate de nimeni alta decât Elizabeth Lail, cea care o interpretează pe Beck. 
  6. Penn Badgley a știut de la început că Joe și Dan Humphrey vor fi mereu comparați ca personaje și crede că Joe este varianta mai bună a ceea de Dan ar fi putut deveni cândva.
  7. Elizabeth Lail a mers la casting fără să cunoască personajului lui Beck. Actrița a citit cărțile abia după ce a primit rolul.

source:Afisha.md
0