Squid Game sezonul 2 primeşte primul trailer, plus un reality show din noiembrie

Publicat: 21 iunie 2023

În cadrul evenimentului Netflix Tudum 2023 ţinut în Brazilia a fost lansat și primul trailer pentru sezonul 2 al serialului "Squid Game". Superproducţia coreeană lansată în 2021 a făcut furori şi acum primeşte încă un sezon, dar şi un reality show conex.

Pe de o parte avem "Squid Game: The Challenge", un reality show controversat, care va sosi prin noiembrie 2023 şi va implica o serie de concurenţi reali. 456 de concurenţi se vor întrece pe parcursul a 10 episoade pentru un premiu de 4.56 milioane de dolari. Evident, probele nu vor fi unele letale ca în serial şi vor fi şi complet diferite de ce am văzut în producţia sud coreeană.

Rezultatul va fi un game show nescriptat, anunţat iniţial în iunie 2022. A fost filmat în două studiouri din UK şi produs de Studio Lambert şi The Garden. Probele prin care trec sutele de concurenţi sunt inspirate de jocuri ale copilăriei din Coreea de Sud, dar apar şi unele probe noi. Publicaţia Variety a scris că nu totul a mers aşa bine, iar medicii au fost nevoiţi să intervină de cel puţin 11 ori. O combinaţie de frig şi oboseala pare să fi fost de vină.

Cât despre "Squid Game" sezonul 2 avem doar un teaser trailer, care confirmă distribuţia sa. Primul sezon l-a avut ca protagonist pe Seong Gi-Hun, bărbat de vârstă mijlocie şi care caută să scape de datoriile sale foarte mari participând la un joc pe o insulă pustie. 400 de alţi participanţi s-au întrecut în probe mortale, sfârşind împuşcaţi, striviţi sau în alte moduri crude.

source:Afisha.md
0