Netflix va produce o miniserie despre viaţa unui celebru pilot de curse

O miniserie de opt episoade bazată pe viaţa lui Ayrton Senna da Silva (1960 - 1994), pilot brazilian care a câştigat de trei ori Campionatul mondial de Formula 1, este pregătită de Netflix şi programată să fie lansată în 2022.

Miniseria, care va fi centrată pe relaţiile şi personalitatea lui Senna, va începe de la debutul carierei lui, când s-a mutat în Anglia, şi va culmina cu tragicul accident de la Imola (Italia), în care a murit, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

Compania braziliană Gullane va produce miniseria pentru Netflix, iar familia Senna va fi implicată în proiect. Miniseria va fi filmată în casa din statul São Paulo în care a crescut, dar şi în locaţii internaţionale.

„Vom spune o poveste pe care doar câţiva oameni o cunosc despre el. Familia Senna este angajată să facă acest proiect unic şi fără precedent”, a transmis Viviane Senna, sora lui Ayrton.

Maria Angela de Jesus, reprezentant al Netflix în Brazilia, a spus: „Senna şi-a început călătoria în São Paulo şi a cucerit lumea. Suntem onoraţi să prezentăm călătoria lui tuturor fanilor, oriunde s-ar afla ei. Ayrton Senna a lăsat o moştenire care traversează generaţii şi graniţe”.

Miniseria va fi filmată în limbile engleză şi portugheză.

source:news.ro
0