Linda Hamilton va juca în cel de-al cincilea sezon Stranger Things

Publicat: 21 iunie 2023

Linda Hamilton, starul din "Terminator", va apărea în ultimul sezon al serialului "Stranger Things". Anunțul a făcut în cadrul ediției din 2023 a evenimentului Netflix Tudum, ce a avut loc în Brazilia.

Vestea că Linda Hamilton va juca în viitorul sezon al serialului "Stranger Things" a fost dezvăluită chiar de Arnold Schwarzenegger, fostul coleg din seria "Terminator". 

"Sunt încântat că pot să anunț că vechea mea prietenă, o actriță fantastică, o șmecheră, se alătură familiei Netflix într-unul dintre serialele mele preferate. Știu că și voi iubiți acest serial", a spus Arnold Schwarzenegger înainte ca un clip cu Linda Hamilton să apară pe ecran.

Hamilton este cel mai bine cunoscută pentru seria "Terminator", care a dat naștere personajului Sarah Connor în primul film din 1984. Ea a reluat rolul în "Terminator 2: Judgment Day" din 1991 și din nou în pelicula "Terminator: Dark Fate" din 2019. Alte credite ale lui Hamilton includ filme precum "Children of the Corn" și serialul TV "Beauty and the Beast", acesta din urmă aducându-i o nominalizare la Emmy și două nominalizări la Globurile de Aur.

Ultimul sezon din "Stranger Things" este așteptat cu sufletul la gură de fanii serialului. Pregătiți să ofere un deznodământ just poveștii începute în 2016, creatorii Matt și Ross Duffer au spus că sezonul se va concentra în primul rând pe personajele consacrate. În ianuarie, distribuția principală a primit majorări de salariu, însă producția a fost amânată din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood. În 2022, "Stranger Things" a fost cel mai difuzat serial de televiziune al anului.

source:Afisha.md
0