Cine e actrița care va interpreta rolul lui Michelle Obama în First Ladies

Viola Davis (54 de ani) va interpreta rolul lui Michelle Obama (55 de ani) în serialul "First Ladies", potrivit presei americane.

Viola Davis, nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, va juca rolul fostei Prime Doamne a Americii, Michelle Obama, în serialul "First Ladies", informează publicația BBC NEWS.

"First Ladies" are în prim plan povestea soțiilor președinților Statelor Unite ale Americii de-a lungul istoriei. Michelle Obama, Eleanor Roosevelt și Betty Ford vor fi în centrul atenției primului sezon, scris de romancierul Aaron Cooley. Serialul va oferi detalii cu privire la viața personală și politică a soțiilor președinților.

De asemenea, producția va arăta câte decizii politice majore au fost luate în aripa de est a Casei Albe, unde se află Prima Doamnă și personalul ei, menționează protv.ro.

Michelle Obama a întâlnit-o pe actrița Viola Davis de mai mai multe ori. În 2017, Davis a postat un omagiu adus lui Obama pe Facebook, publicând o poza cu cei doi la care a adăugat: „Să străluciți în continuare  și aveți impact asupra generațiilor viitoare”.

Viola Davis este o actriță de film, teatru și televiziune. A fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în urma rolului menajerei Aibileen Clark din "Culoarea sentimentelor".

În 2010 a câștigat Premiul Tony pentru cea mai bună actriță într-o piesă de teatru pentru rolul lui Rose Maxon din Fences. De asemenea, aceasta a câștigat premiul Oscar în anul 2017 pentru prestația din pelicula Fences. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:protv.ro
0