Cine din membrii familiei regale va apărea în următorul film James Bond

Următoarea peliculă din franciza James Bond ar putea beneficia de prezența unui important membru al familiei regale britanice.

Potrivit The Sun, Prințul Charles ar putea apărea în cel de-al 25-lea film din seria James Bond. Se pare că moștenitorul coroanei britanice a primit oferta de a fi guest star în acest film în timpul vizitei pe care a făcut-o în luna iunie pe platourile de filmare ale peliculei, unde s-a întâlnit și cu Daniel Craig, actorul care îl interpreteazaă pe celebrul spion.

Dacă Prințul Charles va accepta invitația de a apărea în film, el nu va fi totuși primul membru al familiei regale care să aibă un rol în peliculele ce îl au pe James Bond în rol principal. În 2012, chiar Regina Elisabeta a II-a a avut o apariție într-un teaser regizat de Danny Boyle, care a fost difuzat în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, menționează elle.ru.

„Toată lumea a apreciat apariția Reginei alături de Daniel Craig și suntem convinși că Charles ar putea depăși așteptările tuturor”, a declarat o sursă din echipa de producție. „El este epitomul a tot ceea ce este britanic, perfect pentru un rol surpriză și fanii lui James Bond din întreaga lumea ar adora acel moment”.

Prezența Prințului Charles în noul film James Bond nu va fi singura surpriză de pe ecrane. După zvonuri îndelungate în privința actorilor care vor apărea în noul film James Bond, a fost, în sfârșit, dezvăluit personajul principal. Lashana Lynch, starul din Captain Marvel, va interpreta rolul agentului 007 în noul film Bond 25, potrivit publicației Independent. 

Filmul va prezenta pensionarea lui James Bond (Daniel Craig) din MI6 și înlocuirea lui cu noul agent 007, Lashana Lynch. Actrița este prima femeie și prima actriță de culoare care obține rolul principal în franciza James Bond. Bond 25 va avea premiera la începutul lunii aprilie, anul viitor, și va fi regizat de Cary Joji Fukunaga și scris de Phoebe Waller-Bridge.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Elle.ro
0