Chris Hemsworth îl va juca pe Hulk Hogan, într-un film biografic

Chris Hemsworth va trece de la rolul Zeului Tunetului din Universul Cinematografic Marvel la un film biografic, în care îl va interpreta pe celebrul luptător WWE, Hulk Hogan, scrie Daily Mail.

Hemsworth va fi nevoit să se transforme în mod natural în celebrul Hulk Hogan-ce a recunoscut în trecut că a folosit steroizi pentru a-și mări mușchii-așa că trebuie să se pregătească intens pentru schimbarea fizică.

“Acest film o să fie un proiect foarte distractiv. După cum vă puteți imagine, pregătirea pentru rol o să fie nebună din punct de vedere fizic,” a declarat Hemsworth pentru Total Film.

“Trebuie să mă măresc mai mult decât am făcut-o pană acum, mai mult decât am pus pe mine pentru Thor,” a continuat el.

Deși Hemsworth e recunoscut datorită fizicului său la nivel global, după anunțarea distribuției pentru filmul briografic, fanii luptelor WWE nu au fost mulțumiți că actorul australian îl va interpreta pe Hogan și au susținut că nu are destul de mulți mușchi și că are “o mărime normală”, transmite filmnow.ro.

Antrenorul personal Jono Castano Acero a dezvăluit ce fel de regim extrem ar putea adopta Hemsworth pentru cel mai dificil rol al carierei sale de pană acum, Hulk Hogan. Printre clienții faimoși ai lui Acero se numără și Rebel Wilson, insă nu a lucrat personal cu Hemsworth pană acum.

Potrivit lui, transformarea lui Hemsworth în Hogan vă fi similară cu cea adoptată pentru creșterea mușchilor pentru alte roluri dificile.

“Cu orice transformare, dietă, exercițiile și starea mentală joacă un rol important în rezultat,” a declarat Acero. “Unul dintre cele mai importante aspecte pentru clienții mei e să se gandească de ce vor să adopte schimbarea.”

“Fie că vorbim de motive de sănătate sau un rol într-un film, ambele sunt motivațiile din spatele schimbării. Trebuie să ai o stare mentală pozitivă.”

Pentru a-l transforma le Hemsworth în mod natural în Hulk Hogan, actorul trebuie să consume mai multe calorii din macro nutrienți (carbohidrați, proteine și grăsimi).

“Pentru clienții mei, ne uităm la un program care începe cu un surplus de calorii în timp ce ridica greutăti mai grele și creștem treptat exercițiile cardio pe măsură ce ne apropiem de ultima zi,” a declarat Acero.

Filmul biografic vă prezenta începutul carierei lui Hogan și cum a reușit să devină cel mai urât, după care cel mai iubit luptător WWE din SUA.

source:filmnow.ro
0