Angelina Jolie își dorește un rol în Star Wars

Succesul major obținut de Maleficent a readus-o pe Angelina Jolie în atenția fanilor, după o scurtă pauză de la actorie în care s-a dedicat proiectelor sale regizorale.

Rolul din pelicula Marvel Eternals, recent confirmat, o păstrează pe actriță în zona blockbusterelor companiei. Într-un interviu acordat MTV, ea a recunoscut că și-ar dori și un rol în franciza Star Wars, menționează cinemagia.ro.

Jolie a spus că a menționat acest lucru și regizorului J.J. Abrams, însă nu are idee ce rol i s-ar potrivi în celebra serie. Ea a adăugat că, deocamdată, este încântată să poată face parte din familia Marvel; a lăudat felul în care a evoluat Universul Cinematografic Marvel și a pus uriașul succes al acestuia pe seama „geniului” producătorului și președintelui companiei, Kevin Feige.

The Eternals – introduși de benzile desenate lansate în 1976 – sunt o rasă de superoameni, aproape fără de moarte, creație a unor entități divine ultra puternice, Celeștii, într-una din vizitele acestora pe Pământ. Însă din experimentele genetice ale Celeștilor se nasc și Devianții, creaturii monstroase, cu dispreț infinit față de Eterni și de rasa umană de pe Pământ.

Filmul Eternals va fi regizat de Chloé Zhao și îi va include în distribuție, pe lângă Jolie, pe Salma Hayek și Richard Madden. Lansarea va avea loc pe 6 noiembrie 2020. Angelina Jolie va reveni anul acesta (din 18 octombrie la noi) în Maleficent: Mistress of Evil.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Cinemagia.ro
0