10 seriale care ar putea avea ultimul sezon în 2020

Chiar dacă ne pare greu de crezut, unele dintre serialele noastre favorite pot ajunge la final din diverse motive, iar aici putem aduce în discuție fie o audiență scăzută ori faptul că regizorii mizează pe aceleași idei în serial, iar acesta își pierde farmecul.

Cu toate că un serial nu ni se mai pare atât de interesant, continuăm să ne uităm la el, în speranța că ne va surprinde în cele din urmă. Iată care este motivul pentru care aceste 10 seriale ar trebui să se termine în 2020:

1. Grey’s Anatomy

Serialul Grey’s Anatomy a ajuns la sezonul 16, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe fani. De-a lungul serialului, publicul a avut ocazia să o vadă pe Meredith Grey, personaj interpretat de actrița Ellen Pompeo, trecând peste momente dificile. Motivul principal pentru care ar trebui să se încheie este că fanii acestuia au avut parte până acum de povești cu adevărat incredibile, iar fiecare episod te-a determinat să te gândești la mai multe lucruri, dar și experimentezi diferite sentimente. În ultimul sezon, Meredith a ajuns și la închisoare, dar s-a și reîndrăgostit, astfel că fanii serialului nu ar mai fi la fel de surprinși ca până acum.

2. Riverdale

Riverdale este un serial extrem de apreciat de către adolescenți, și nu numai. Acesta îmbină cu succes misterul din Twin Peaks, dar și drama din Gossip Girl. Cu toate că acțiunea se petrece într-un oraș mic, este greu să urmărești tot ceea ce se întâmplă între Archie, Jughead, Betty și Veronica. Ba mai mult, este greu de identificat și intriga serialului, mai cu seamă că în afară de Jughead Jones, poveștile celorlalte personaje au în prim-plan mafioți sau părinți care se transformă în ucigași în serie.

3. Stranger Things

Stranger Things ar trebui să se termine după sezonul 4, în iarna 2020. Patru sezoane sunt suficiente pentru un serial care ar fi trebuit inițial să fie o miniserie. Publicul s-a putut bucura de unul dintre cele mai intrigante și populare seriale de pe Netflix. Odată cu sezonul trei, avem parte de maturizarea personajelor, fiind și unul dintre cele mai misterioase sezoane, dar trebuie să recunoaștem că și-a pierdut ușor și farmecul.

4. The Walking Dead

Motivul pentru care The Walking Dead s-ar putea termina ar fi faptul că și-a pierdut elementul surpriză, mai cu seamă că în prezent nu se mai bucură de aceeași faimă. Cu toate acestea, AMC ar dori să îl mențină din motive financiare, fiind una dintre cele mai vizionate producții TV.

5. The Conners

The Conners s-a aflat în mai 2018 în jurul unei controverse deoarece Roseanne Barr, actrița din rolul principal, a publicat pe contul de Twitter un mesaj rasist cu privire la Valerie Jarrett, o fostă consilieră din administrația lui Barack Obama. „Dacă Muslim Brotherhood & planeta maimuţelor ar avea un copil = vj”, a scris ea pe Twitter. Roseanne a primit mai multe reacții negative și și-a cerut scuze, dar a fost concediată. Motivul pentru care a fost creat The Conners îl constituie oferirea unui sitcom care să se concentreze pe diversitatea economică și culturală. Cu toate acestea, sunt altele care sunt mult mai relevante din punct de vedere politic și social.

6. Shameless

Este destul de greu să-ți imaginezi Shameless fără Emmy Rossum, iar serialul nu are același farmec fără ea. Ani de zile, serialul s-a bucurat de un public considerabil, însă acum nu mai este cazul. Popularitatea acestuia a scăzut destul de mult, iar astfel nu am fi surprinși dacă Shameless se va termina anul acesta.

7. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale este unul dintre cele mai urmărite și captivante seriale. Acesta e o ecranizare a romanului scris de Margaret Atwood. Primele două sezoane sunt interesant de urmărit, provocându-și publicul prin poveștile despre consimțământ și complicitate. Regizorii lasă impresia că se folosesc de aceleași intrigi de dragul de a mai produce un alt sezon.

8. Charmed

Charmed este un remake după un alt serial din perioada 1998-2006. El este complet diferit față de primul, ceea ce înseamnă că nu a reușit să atragă atât de mult publicul pe cât a făcut-o cel inițial, fiind un motiv pentru care el s-ar putea termina în 2020. Chiar dacă sezonul doi pare să fie o revenire spectaculoasă, nu este de ajuns pentru ca serialul să ajungă unul de succes.

9. Dynasty

În anul 2017 a apărut serialul Dynasty, o ecranizare a celebrului serial din anii ’80. Cu toate că serialul surprinde jocurile de putere dintre două familii, subiectul nu pare să fie atât de palpitant pentru public, având în vedere că primele două sezoane nu s-au bucurat de o audiență atât de mare, fiind un motiv pentru care serialul s-ar putea termina.

10. God Friended Me

Anul trecut, God Friended Me a fost a șaptea cel mai bine cotată comedie. Cu toate că premiera sezonului doi a înregistrat un număr de 7,1 milioane de spectatori, episodul 7 a ajuns la 6,1 milioane, iar din cauza audienței scăzute serialul poate lua sfârșit în 2020.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Elle.ro
0