10 actori care au refuzat să joace în filme devenite acum celebre

Variantele filmelor cu supereroi pe care toți le cunoaștem azi au implicat și refuzurile din partea altor actori renumiți, câțiva dintre ei regăsindu-se în lista ce urmează.

În ultimii ani filmele cu supereroi se bucură de un succes neașteptat, încasările depășind sute de milioane de dolari. Acest succes nu a fost prevăzut și de acești actori care au refuzat să joace în filme devenite acum celebre.

1. Chris Pratt a refuzat inițial rolul din „Gardienii Galaxiei"

Chris Pratt a ezitat înainte de accepta rolul lui Star-Lord, întrucât fuseses deja respins la castingurile pentru „Star Wars' și „Avatar'. Prin urmare, îngrijorarea sa principală era că nu este în forma fizică necesară pentru a juca un supereou.

2. Kate Beckinsale nu și-a dorit rolul principal într-o versiune neterminată a „Wonder Woman"

Lui Kate Beckinsale i s-a oferit șansa de a intra în rolul de Wonder Woman, în versiunea neterminată produsă de Joel Silver. Ea și-a exprimat pe de o parte, nemulțumirea față de scenariu, iar, pe de altă parte, reticența cu privire la îmbrăca din nou costumația de supererou. Cu toate acestea, după apariția versiunii din 2017 a lui Patty Jenkins, în care Gal Gadot a avut rolul principal, Kate a avut numai cuvinte frumoase la adresa filmului.

3. Will Smith nu a fost interesat de rolul lui Superman

Will Smith a glumit spunând că nu își dorește să strice „lumea supereroilor albi', așa că în 2006 a refuzat să fie parte din distribuția pentru „Superman Returns'. Totodată, el a mai refuzat oportunitatea de a se transforma în Iron Man.

4. Jude Law a renunțat la rolul lui Superman după ce a încercat costumul

Plecând de la ideea că nu își dorește să joace rolul lui Superman, Jude Law a acceptat la insistențele producătorului să se întâlnească cu el pentru a încerca noua versiune a costumului consacrat. Odată ce a probat costumația, actorul a realizat că ipostaza nu i se potrivește, însă a rămas cu satisfacția de a fi fost Superman pentru măcar câteva minute.

5. Jessica Chastain a refuzat un rol în „Iron Man 3"

Jessica Chastain trebuia să apară drept fosta iubită a lui Tony Satrk în „Iron man 3', însă rolul secundar nu a mulțumit-o. Ea a declarat că dacă ar fi să apară într-un film cu supereroi și-ar dori să fie parte din acțiune, nu un simplu civil.

6. Emily Blunt a refuzat rolul de Black Widow în „Iron Man 2"

Rolul care azi îi aparține lui Scarlett Johansson, i-a fost mai întâi oferit lui Emily Blunt. Deși ea a invocat motivul programului prea încărcat, totuși publicația Deadline spune că ar fi fost vorba despre o remunerație nesatisfăcătoare pentru actriță.

7. Jon Hamm a refuzat rolul lui Green Lantern

În ciuda numeroaselor oportunități de a intra în lumea supereroilor și a insistenței celor de la Warner Bros., Jon a refuzat de fiecare dată. Această alegere a fost justificată prin natura contractelor încheiate pentru astfel de filme, care te obligă nu numai la participarea într-o producție, dar la toate cele adiacente ei.

8. Olivia Munn nu și-a dorit să fie partenera lui Deadpool

O altă actriță care și-a exprimat dorința de a se afla în mijlocul acțiunii și nu doar în dreapta protagonistului, în rolul iubitei. Astfel, odată ce a avut ocazia de a o interpreta pe Psylocke în „X-Men: Apocalipsa' a acceptat fără ezitare, fiind un personaj mult mai dinamic.

9. Jason Momoa a refuzat un rol în „Gardienii Galaxiei"

Jason Momoa a văzut rolul din „Gardienii Galaxiei' ca fiind similar cu cel din „Stargate: Atlantis', în sensul în care presupunea simpla sa prezența, fără prea multe replici. Prin urmare, nu și-a dorit să repete experiența, așteptarea aducându-i oportunitatea acceptată de a deveni Aquaman.

10. Matthew McConaughey a renunțat la „Gardienii Galaxiei vol. 2' pentru filmul „Turnul întunecat"

O alegere mai puțin inspirată din parte lui Matthew McConaughey, care și-a dorit foarte mult să participe la realizarea filmului „Turnul întunecat', fiind atras de calitatea scenariului și priceperea regizorului. Mai mult, el vedea cea de-a doua parte a seriei „Gardienii Galaxiei' drept un succes cu un buget generos, a cărui distribuție se bucura de prea multe nume sonore din industrie, chiar și fără participarea lui.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Elle.ro
0