Zernoff a devenit partener oficial al festivalului de muzică electronică FOSFOR

Toți iubitorii de muzică electronică dar și cei care nu ratează nicio distracție ”fierbinte”, sunt așteptați pe 6 iulie, la GOODZONE, acolo unde se va desfășura festivalul de muzică electronică FOSFOR - un eveniment de proporții, care îi aduce pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai populari dj-i din țară și din lume.

 Se anunță dans neîntrerupt, stiluri pentru toate gusturile, libertate și euforie deplină, iar asta pentru că Zernoff  este partener al evenimentului. 

Combinând perfect stilul și calitatea, ZERNOFF reprezintă vodca noii generații. Apa naturală și alcoolul exclusiv conferă produsului un gust rafinat, ușor și proaspăt, așa încât Zernoff Vodka poate fi un bun tovarăș la distracții, mai ales la cele în aer liber, cum este FOSFOR. 

Biletele la festivalul FOSFOR pot fi achiziționate online pe Afisha.md, MTicket.md, Fest.md și în aplicația Coca-Cola. De asemenea puteți cumpăra bilete fizice de la sediul companiei Simpals, (str.Calea Orheiului 28/1, etajul 2),  precum și în orice magazin Enter.

source:fosfor.md
0