Inspiră atmosfera festivalului FOSFOR împreună cu Hookah Master

Inspiră atmosfera festivalului FOSFOR împreună cu Hookah Master.

Pe 6 iulie, teritoriul GOODZONE va fi zguduit din nou de atmosfera incendiară, muzicală și înflăcărată a festivalului FOSFOR - unicul festival de muzică electronică din Moldova. Anul acesta, oaspeții și spectatorii festivalului vor petrece 11 ore în compania celor mai buni DJ-i străini și moldoveni.

Și pentru ca festivalul să nu se transforme într-un maraton de dans, Hookah Master te va ajuta să te relaxezi, să te odihnești și să inspiri adânc și înviorător cele mai bune amestecuri pentru narghilea! Lasă atmosfera FOSFOR să se dizolve în tine!

Hookah Master, una dintre cele mai experimentate și puternice echipe de profesioniști în narghilea din Moldova, a pregătit pentru oaspeții festivalului cele mai bune amestecuri de tutun de la mărcile mondiale de top: „Serbetli”, „Darkside”, „Daily Hookah”.

Echipa Hookah Master și-a perfecționat abilitățile profesionale timp de 10 ani. Pentru ea, narghileaua nu este doar o plăcere, ci o adevărată pasiune, de aceea, oaspeții festivalului vor avea parte doar narghilele calitative și testate. 

Biletele online la festivalul FOSFOR pot fi achiziționate pe site-urile Afisha.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, etajul 2, și în orice magazin din rețeaua Enter.

источник:fosfor.md
0