Unde să mergi împreună cu copiii în săptămâna care urmează?

Publicat: 18 septembrie 2022

Teatrele din Chișinău ne propun o varietate de evenimente distractive, interactive pentru copii, pe care le putem vizita cât în timpul săptămânii, atât și în zilele de weekend. Vezi aici o lista de evenimente la care poți merge alături de copii tăi pentru a îi bucura în următoarele zile.


Insula pierdută "Madagascar"

Spectacolul "Insula pierdută "Madagascar"" va avea loc la Andersen miercuri, pe data de 21 septembrie, ora 19:00.
Tinerii spectatori și părinții lor au o ocazie unică, care pur și simplu nu poate fi ratată – șansa de a ajunge pe insula pierdută, Madagascar, și de a lua parte la o aventură captivantă!

În formă de joc, copiii vor învăța despre istoria dinozaurilor, reguli de supraviețuire în natură, îi vor întâlni pe locuitorii insulei pierdute și vor învăța cum să se orienteze pe teritoriu și să identifice părțile lumii

„Madagascar, insula pierdută” nu este doar un spectacol interactiv, ci o aventură adevărată!

Spectacolul va avea loc în limba rusă și română
Prețul biletelor este de 150 lei. Acestea pot fi procurate online aici.


Circul prezintă: Elixirul Bucuriei

Descoperiți „ELIXIRUL BUCURIEI”, la Circul din Chișinău. În perioada 24 septembrie - 23 octombrie, spectatorii de toate vârstele sunt așteptați în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 12:00 și la ora 16:00, pe Arena Mică a Circului.

În program: gimnastă în aer și pe inel, jonglor cu mingi, dresură de pisici și de câini, acrobați, joacă cu figuri geometrice, roata sir, gimnaști pe catarg și clovnul La Loca.

Prețul biletelor variază între 150 și 250 lei. Acestea pot fi procurate online aici.


Neon Time Party

Neon Time crează o petrecere perfectă pentru copii! Duminică, 25 septembrie, ora 13:00, va avea loc: Neon Time Party!

Participanţii se vor întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul Pictorului sau de sine stătător.

La îndemâna fiecărui copil vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.

Prețul biletelor este de 250 lei. Acestea pot fi procurate online aici.
Biletele sunt necesare numai pentru copii.


Circul: O istorie de dragoste

Spectacolul "Circul: O istorie de dragoste" va avea loc la Andersen pe data de 28 septembrie, la ora 19:00

Într-un loc magic de la capătul pământului, unde mereu răsună bucuria, iar ochii publicului strălucesc de fericire, într-un Circ din basm, trăiește un clovn cuminte care își face toată viața meseria sa preferată.

Într-o zi, în viața lui apare o frumoasă Clovnesă. Dar eroul nostru nu-și putea imagina că va fi concediat de la munca pe care o adora și că va trebui să se despartă de iubita sa.

Acest spectacol vă va învăța să iubiți ceea ce vă place, indiferent de situație. Clovnul va demonstra că nicio dificultate nu va sta în calea iubirii adevărate.

Spectacolul va fi jucat în limba română și rusă. 
Prețul biletelor este de 150 Lei. Acestea pot fi procurate online aici.

source:Afisha.md
0