Sherlock Holmes pentru o oră: ce camere quest sunt în Chișinău

Dacă sunteți un amator de jocuri intelectuale, dar v-ați săturat de jocurile-concurs banale, încercați camera quest.

De obicei, temele acestor jocuri de încăpere diferă: începând cu mici sarcini logice, terminând cu misticism și taine istorice. Însă, scopul final al acestora este mereu același: de a ieși din cameră într-un anumit timp.

În Chișinău puteți găsi nu doar camere quest de tip detectiv, dar și de tip horror, după care nu veți mai putea privi filme de groază cu ochii deschiși.

Next Level Quest Room oferă posibilitatea de a petrece 60 de minute într-o cameră plină de cifruri tainice, mesaje și puzzle-uri. Pentru a ieși din cameră, participanții trebuie să descopere toate tainele. Compania propune mai multe tipuri de questuri: „Circ”, „Blestemul comorii Maya” etc.

Unde să mergi? Strada Podul Înalt 20/3.
Prețul. Pentru o cameră pentru o echipă din 2-5 persoane de la 450 lei.

Квест Room Break este primul quest în realitate, care a apărut în Moldova. Participanților li se oferă 4 teme: Alcatraz, Casa vrăjitoarei, Somnul vânătorului și Oficiul șerifului. Scopul participanților este să găsească ieșirea din cameră timp de 60 de minute și să rezolve toate puzzle-urile și tainele.

Unde să mergi? Strada Independenței 10/1.
Prețul. Pentru o echipă din 2-4 persoane de la 400 lei în zilele de lucru și de la 500 lei în weekend. 

Кульминация reprezintă o rețea internațională de camere quest, care oferă amatorilor de groază, misticism și horror posibilitatea de a se cufunda în atmosfera genului preferat. Echipa de participanți trebuie să găsească ieșirea din cameră timp de 60 de minute și să nu se sperie. Apropo, celor mai curajoși, compania le poate oferi questuri de cel mai înalt nivel de groază.

Unde să mergi? Strada Odesa 34/1.
Prețul. Pentru o cameră cu o echipă formată din 1-4 persoane de la 800 lei. Dacă echipa este formată din 5 sau mai mulți jucători, va trebui achitată o taxă suplimentară de 150 lei per persoană.

Horror Quest Moldova organizează cele mai groaznice questuri în realitate din Chișinău. Dacă ați dorit vreodată să vă aflați într-un film de groază, această ofertă e pentru dvs. Participanților la HQM trebuie să aibă vârsta peste 18 ani, dar și să fie neînfricați. Echipei i se va pune la dispoziție 60 de minute pentru a găsi ieșirea din camera plină de taine groaznice.

Unde să mergi? Strada Voluntarilor 14A.
Prețul. Pentru o echipă din 2-8 persoane prețul este de la 1000 lei.

Adrenaline Quest reprezintă un horror quest care va fi pe placul tuturor amatorilor de groază. Ce se întâmplă după ușile închise ale camerei este o mare taină, care trebuie descoperită. Scopul jucătorilor este să formeze o echipă din 2-5 persoane (maximum 9), să nu le fie frică să intre în cameră și să găsească ieșirea timp de 60 de minute.

Unde să mergi? Strada Calea Orheiului 90A.
Prețul. Pentru o cameră pentru o echipă din 2-5 persoane de la 1000 lei. Dacă echipa este formată din mai mult de 5 jucători, va trebui achitată o taxă suplimentară de 200 lei per persoană. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Afisha.md
0