Rundemia 2.0 deschide sezonul de toamnă al medaliilor

În perioada 23-29 noiembrie, în Moldova se va desfășura ediția de toamnă a maratonului online RUNdemia. Amatorii sportului vor avea parte de o săptămână de alergare și medalii noi în acest sezon.

Întrucât în toată țara și în toată lumea sunt impuse restricții asupra evenimentelor de masă, inclusiv cele sportive, organizația Sporter a decis să desfășoare încă o cursă inofensivă, RUNdemia 2.0. Astfel, toți doritorii vor mai putea participa la o cursă în acest an, vor putea simți sentimentul de competiție și vor primi o medalie binemeritată.

Cursa online RUNdemia este deschisă tuturor – poate participa absolut oricine. Fiecare sportiv care aleargă 10 km va primi o medalie. Iar cei care vor acumula mai mulți kilometri vor concura pentru un loc pe podium.

RUNdemia este diferită de competițiile și maratoanele clasice. Se aleargă nu contra cronometru, ci pentru rezultat. Participanții își aleg singuri traseul, ora de start și distanța dorită. Scopul lor principal este să alerge cât mai mulți kilometri într-o săptămână.

Rapoartele vor fi acceptate sub formă de capturi de pe orice tracker de alergare, cum ar fi Garmin sau Strava. Câștigătorii vor fi selectați pe baza rezultatelor din tabelul de concurs. De această data, câștigătorii vor fi desemnați nu doar în funcție de gen, ci și după categoriile de vârstă.

Reamintim că la ediția de vară a cursei RUNdemia au participat 217 persoane, care au alergat în total 10 886,64 km.

Vă puteți înscrie la cursă, accesând site-ul https://rundemia.md/ro.

Se deschide sezonul autumnal de medalii, prinde înregistrarea. În țară începe Rundemia 2.0!
infoline: 078151999

source:Sporter
0