No Mercy: Un Strop de Magie al Anilor 90 la Nostalgia Retro Night Party

Publicat: 26 octombrie 2023

Nostalgia Retro Night Party se apropie cu pași repezi, iar lineup-ul evenimentului promite o seară specială, cu muzica și amintirile anilor '70, '80 și '90. Cel mai recent anunțat artist din lineup este legendarul No Mercy.

Cu hituri precum "Where Do You Go" și "Please Don't Go," No Mercy a fost o figură iconică în muzica retro a anilor '90. Aceste melodii au răsunat în inimile fanilor din întreaga lume și continuă să fie imposibil de uitat.

Nostalgia Retro Night Party este un omagiu adus muzicii care a marcat epoca și care continuă să aducă zâmbete pe fețele oamenilor. Cu No Mercy în lineup, evenimentul se anunță ca fiind unul de neuitat.

Biletele sunt în vânzare, dar locurile sunt limitate. Nu ratați ocazia de a dansa și de a călători în timp cu No Mercy și alți artiști de legendă. 17 decembrie este data pe care trebuie să o aveți în calendar. Biletele pot fi procurate aici.

Nostalgia Retro Night Party promite o noapte magică de muzică retro și distracție. Acest eveniment este o călătorie în timp prin muzica care a definit o generație, așa că pregătiți-vă să dansați și să vă amintiți!

source:Afisha.md
0