Maratonul de Crăciun by Naturalis: pe 22 decembrie fii cine vrei tu să fii!

Dacă încă mai stai pe gânduri și nu știi dacă să te înregistrezi sau nu la Maratonul de Crăciun by Naturalis din 22 decembrie, atunci să știi că ai toate motivele s-o faci!

Pe lângă actul de caritate care stă în spatele înregistrării, pe lângă desaga plină cu daruri de care vei avea parte, pe lângă energia și caloriile pe care o sa le pierzi depășind cei trei kilometri, pe lângă atmosfera magică a Crăciunului care îți va inunda sufletul, mai ai un super motiv pentru care merită să intri în această cursă fermecată: vei avea libertatea de a fi cine vrei tu să fii, să te transformi în personajul tău preferat și să te plimbi așa prin centrul orașului fără să fii privit ca pe un ciudat! 

Hai că te-am intrigat, nu-i așa? Atunci hai să trecem la treabă! Pentru început, ține minte: pentru a te alege cu un costum de carnaval original, nu este neapărat să golești portofelul! Ai nevoie doar de dorință, timp suficient și un pic (ei bine, poate un pic mai multă) creativitate.  Nu-ți face griji, nu trebuie fii vreun maestru, cu o căutare pe Google, oricine poate avea mâini dibace.  

Alegi varianta tradițională cu Moș Crăciun, elf, ren și Alba ca Zăpada? Sau te faci cosmonaut, pirat, Sherlock Holmes sau Ronaldo? Orice ai alege, trebuie să știi că munca și originalitatea ta vor fi răsplătite. La finalul cursei, cele mai originale și ingenioase costume vor fi premiate, concursul desfășurându-se pe categorii: individual, cuplu și familie/gașcă de prieteni. 

De la mic la mare, amator, începător sau alergător profesionist, haideți să întâmpinăm Crăciunul împreună printr-o cursă de alergare de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare din capitală! 

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

source:craciun.md
0