Lista spectacolelor de la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu pentru luna ianuarie

Publicat: 29 decembrie 2021

Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" din Chișinău este una dintre cele mai vizitate locuri din Chișinău. Localnicii, dar și cei din alte orașe și sate, vin la teatru pentru a se relaxa și a privi cele mai renumite piese din toată lumea. În prima lună a noului an, spectatorii vor avea șansa să urmărească 3 spectacole:


Opera Otello“Otello” - de către fanii săi, această operă mai este numită și “drama iubirii”. Aceasta prin muzicalitatea sa, și scenele trăite de către personaje ne redă cu exactitate caracteristicile shakesperiene ale personajelor: iubirea, cinstea, credința, forța, ostilitatea sau invidia.

Spectacolul va avea loc pe data de 16 ianuarie, la ora 17:00.
Bilete online puteți procura pe site-ul afisha.md


Balet Spărgătorul de Nuci
Magia sărbătorilor de iarnă poate fi simțită doar vizionând o piesă de teatru. Și cu sigur nu există o piesă mai potrivită decât “Spărgătorul de Nuci”. Aceasta ne prezintă istoria unei tinere pe nume Marie, care primește drept cadoul său de Crăciun - un Spărgător de Nuci, acesta semănând leit cu un soldățel.

Spectacolul va avea loc pe data de:

  • 20 Ianuarie - 18:00. Pentru bilete dați click aici
  • 22 Ianuarie - 17:00. Pentru bilete dați click aici
  • 23 Ianuarie - 17:00. Pentru bilete dați click aici


Opera Boema

Boema este o operă plină de contraste în toate particularitățile sale, aceasta balansând între fericire și tragedie. Acțiunea are loc în orașul Paris, la începutul anilor 30’ ai secolului XIX. Spectatorilor li se povestește istoria a 4 personaje: Rodolpho, Marcello, Schaunard și Colline.

Spectacolul va avea loc pe data de 30 ianuarie, la ora 17:00
Bilete online puteți găsi pe site-ul afisha.md

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0