IarmarEco te invită la prima ediție de iarnă! #Christmas Edition

Publicat: 24 noiembrie 2022

Vino să sărbătorești alături de noi 10 ani de activitate și prima EDIȚIE DE IARNĂ - a IarmarEco 2022 - locul unde se întâlnesc cumpărătorii conştienţi care prețuiesc produsele de calitate cu producători locali și antreprenori sociali deosebiți! Te invităm să fii parte a acestui eveniment mare și călduros!

IARMARECO - 2022- Christmas edition! Aici poți:

  • Procură produse naturale și ecologice pentru cadouri de sărbătoare
  • Gusta gustoșenii și face cunoștință cu un stil de viață mai sustenabil
  • Face cunoștință cu dragii noștri producători locali și organizațiile active din toată Moldova
  • Câștiga eco-premii și împărtăși noutăți de la eveniment pe paginile voastre personale
  • Să simți spiritul antreprenoriatului social
  • Să devii parte din comunitatea EcoVisio și IarmarEco

În cadrul IARMARECO vom organiza și Gata Antreprenoriatului Social - datorită căreia vei putea face cunoștință cu antreprenorii sociali din Moldova!

CÂND ȘI UNDE? 

Pe data de 11 decembrie, de la 11:00 până la 18:00, la ArtCor, str. 31 August 1989 137, Chișinău.

CINE SUNT INVITAȚI LA IARMAROC:

Toți-Toți-Toți! Pentru a face cunoștință cu exemple de produse care vor fi la IarmarEco, intrați aici: https://iarmareco.md/

În ediția care a avut loc pe 23 octombrie 2022, am reușit să reunim circa 180 de producători și producătoare. Nu rata ocazia să participi la ediția din decembrie! Începe iarna cu impact! Mai multe detalii despre ediția din toamnă, poți vedea pe pagina IarmarEco: https://www.facebook.com/iarmareco 

Acest eveniment este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației AO EcoVisio cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia, în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact, precum și finanțat parțial de către IM.

source:Afisha.md
0