Festivalul Mărțișor continuă! Vezi cum au decurs primele 3 concerte

Publicat: 4 martie 2024

Festivalul Internațional de Muzică „Mărțisor” are loc anual în Chișinău.

În prima zi a lunii martie, am avut parte de un spectacol de suflet, care a adus speranța, bucuria și liniștea primăverii, prin simbolul atât de îndrăgit și apreciat - Mărțișorul.

Artiști de excepție au evoluat pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, în cadrul spectacolului „MĂRȚIȘOR: MAGIA PRIMĂVERII” - o adevărată poveste care ne-a convins că minunile există.


Dragostea de folclor și tradiții a ajuns „DE LA IAȘI LA CHIȘINĂU”, în cadrul unei seri de neuitat, plină de emoții intense pentru artiștii și spectatorii de pe cele două maluri ale Prutului, care și-au delectat sufletul cu creații muzicale deosebite. 

Pe 2 martie, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” au evoluat două colective apreciate: 

  • Ansamblul artistic profesionist „Constantin Arvinte”, al Consiliului Județean Iași, dirijat de Dumitru Lucaci; manager și coregraf - Petru Șușu
  • Orchestra de Muzică Populară „Mugurel”, de la Chișinău, condusă de Ion Dascăl


SMILEY spunea că e mai cald la Chișinău, dar nu e vorba de temperaturi... Căldura și emoțiile s-au simțit din plin în concertul de ieri, 3 martie, de la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Publicul a fredonat alături de SMILEY cele mai cunoscute hituri, dar și piesele noi din repertoriul artistului. Am trăit împreună o seară de neuitat, în care am celebrat dragostea, viața și oamenii. 


În cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțisor” urmează să mai aibă loc următoarele concerte:

  • Retro Mărțișor, pe 5 martie, cu La Bouche, Kevin McCoy și Precious Wilson of Eruption. Detalii și bilete aici.
  • Fratz, pe 6 martie, cu Zdob și Zdub și Voltaj. Detalii și bilete aici.
  • Ne-am Unit, pe 7 martie, cu Vali Boghean, Alex Calancea, Cristofor Aldea-Teodorovici și Nicolae Botgros. Detalii și bilete aici.
  • Ce vor femeile?, pe 8 martie, cu Valentina Nafornița, Surorile Osoianu, Ana Cernicova, Cristina Scarlat, Nina Țurcanu Furtună, Dara, Aliona Moon, Tatiana Turtureanu, Sofia Scarlat, Milla Danilceac și Vlad Fotescu. Detalii și bilete aici.
  • Atinge cerul, pe 9 martie, cu Alina Eremia, The Urs și Emaa. Detalii și bilete aici.

Grăbește-te și rezervă-ți acum loc la unul dintre cele mai memorabile concerte din luna martie. Ne vedem la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

source:Afisha.md
0