FAQ! FOSFOR e mâine!

Mâine, 6 iulie, teritoriul GOODZONE va găzdui festivalul de muzică electronică FOSFOR, în cadrul căruia vor fi mixate cele mai exclusive piese de către cei mai emeriți headlineri de renume mondial. 

Din line-up-ul festivalului vor face parte 12 DJ-i: Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz și Kashin. De asemenea, pe scenă vor evolua și DJ-ii din Moldova: Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR. Festivalul va fi deschis de către tinerele talente, câștigătoare ale concursului de DJ-i FOSFOR - WICKED PHASE, QIREAL, ANDREW JOUS.

Între timp, vă vom răspunde încă o dată la cele mai populare și importante întrebări despre festival. 

  • Când va începe festivalul?

 Startul maratonului de dans va fi dat la ora 18:00. După aceasta, va urma o noapte fără somn, care nici nu veți observa când se va termina. Festivalul se va încheia pe 7 iulie, la ora 05:00 dimineața.

  • Care va fi programul? Aveți unul?

Bineînțeles că avem. Urmăriți cu atenție programul evenimentului, ca să nu ratați evoluarea DJ-ului preferat:

  • De unde pot cumpăra bilete?

Biletele online la concert sunt disponibile pe site Afisha.md, precum și

în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, etajul 2, sau în orice magazin din rețeaua Enter.

  • Cât costă biletele?

Biletele la preț redus (250 lei) pot fi achiziționate doar astăzi, până la ora 23:59. Mâine, 6 iulie, costul biletelor va crește până la 300 de lei. Acestea vor putea fi cumpărate la intrarea pe teritoriul GOODZONE. 

În plus, astăzi mai sunt disponibile și ofertele noastre speciale:

— bilete de 150 de lei pentru studenți;

— bilete gratuite pentru cei care s-au născut pe data de 6 iulie;

— bilete la promoția „3+1”, care pot fi achiziționate în magazinele Enter și pe site-ul Afisha.md.

  • Cum pot ajunge la FOSFOR?

Puteți face acest lucru în orice mod convenabil pentru dvs.: cu automobilul personal, cu transportul public sau cu un taxi.

  • Anul acesta va fi disponibilă vreo parcare?

Da, în apropierea teritoriului GOODZONE vor fi amenajate două zone de parcare pentru 300 de mașini. Dar vă sfătuim să veniți din timp, deoarece anul acesta nu se mai face rezervarea de locuri. O zonă de parcare va fi cu plată. Costul unui loc de parcare va fi de 20 de lei pentru durata întregului festival. 

  • Cum să ajung la GOODZONE cu transportul public?

Începând cu ora 17:00 până la ora 5:00 dimineața vor circula autobuze speciale pe ruta Chișinău-GOODZONE-Chișinău. Autobuzele vor porni din Chișinău, de la stația de autobuze din sectorul Sculeni, de lângă magazinul Velmart (uzina Topaz). Costul unei călătorii va fi de 15 lei.

  • Dar taximetriștii vor ști unde să meargă?

Da, în aplicația „iTaxi”, va fi deschisă o destinație specială – „FOSFOR”, așa că șoferii vor cunoaște cu siguranță, care este cel mai convenabil traseu până la Ghidighici.

  • La FOSFOR vom putea cumpăra mâncare și băuturi?

Da, pe teritoriul GOODZONE vor exista câteva Food-Zone. Prețurile vor varia între 40 și 60 de lei. Cumpărăturile vor putea fi achitate atât în numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Important! Intrarea pe teritoriul festivalului va fi permisă doar persoanelor, care deja au împlinit vârsta de 16 ani, de aceea, asigurați-vă că ați luat buletinul cu voi.

La intrarea pe teritoriu, veți primi o brățară pe mână. De aceea, vă sfătuim să luați din start cu voi tot de ce veți avea nevoie, deoarece la ieșirea din zonă, brățările vor fi scoase, iar dacă veți dori să reveniți, va trebui să cumpărați un bilet nou.

Festivalul FOSFOR este organizat de portalul informațional și de divertisment Afisha.md, cu sprijinul celui mai mare panou de anunțuri gratuite 999.md.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:fosfor.md
2