Evenimente distractive pentru copii împreună cu Teatrul Planeta Clounella

Publicat: 12 mai 2022

Teatrul Planeta Clounella organizează spectacole interactiv-distractive de animație pe baza poveștilor clasice adaptate într-un stil individual, acestea fiind unele dintre cele mai adorate spectacole ale copiilor din Chișinău. În timpul apropiat vor avea loc 3 spectacole unde copii dumneavoastră au șansa să se distreze.

Synopsis

Planeta Pământ este amenințată ca să fie distrusă de Decepticonii.

În ajutorul pământenilor de pe planeta Cybertron vine Liga Roboților în frunte cu Optimus Prime care este liderul Autoboților și deținătorul Matricei Conducătorului.

Evenimentul are loc pe data de 15 mai.
Bilete online puteți cumpăra aici.


Rapunzel

Rapunzel este un spectacol de animație în limba română pentru copii prezentat de echipa Planeta Clounellla într-un format netradițional pentru scena clasică.

Rapunzel este răpită și izolată de societate inca de la nastere. Vrăjitoarea care o ține captivă se dă drept mama ei, dar defapt este un om hain, fără compătimire.

Evenimentul are loc pe data de 22 mai.
Bilete online puteți cumpăra 
aici.


Capra cu trei Iezi

Capra fiind preocupată de grijile casei și educația iezilor, nici nu bănuiește că este urmărită și chiar trădată de propriul ei prieten Lupul.

Odată, aceasta plecînd de acasă, Lupul profită de naivitatea iezilor, îi păcălește și intră în casă…Vrei să afli Continuarea poveștii noastre, te așteptăm la spectacol.

Evenimentul are loc pe data de 28 mai.
Bilete online puteți cumpăra 
aici.

Pentru mai multe recomandări, fii în continuare cu ochii pe noi. 

source:Afisha.ru
0