Cine sunt invitații speciali ai Festivalului Chișinău Youth Fest

Publicat: 2 septembrie 2022

Dacă ești tânăr, plin de energie și emoții pozitive, Primăria Municipiului Chișinău te invită la “Chisinau Youth Fest!”, care va avea pe data de 10 septembrie, începând cu ora 19:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Atmosfera va fi încinsă de câțiva invitați speciali:

BURAK YETER - autorul hitului global „Tuesday” și este, de asemenea, cunoscut pentru o serie de spectacole spectaculoase și inovatoare în întreaga lume. De câțiva ani încoace, oamenii fredonează iar și iar marele hit Tuesay”, care a ajuns în fruntea topurilor în multe țări. Autorul său, Burak Yeter, un DJ star originar din Turcia, activ astăzi în numeroase proiecte în întreaga lume, este gata să încingă atmosfera în PMAN pe data de 10 septembrie alături de fiecare dintre voi.


CASSETTE - cu cel mai recent hit al său, “Tell Me Why”, au reușit să ajungă cunoscuți în toată lumea. Ritmul de dans din piesele acestora inspiră pe fiecare. Deja foarte curând ai șansa să asculți muzica lor live în capitală - pe data de 10 septembrie, în cadrul Festivalului “Chișinău Youth Fest”.


Tony T, ex R.I.O nu are nevoie de prezentare. Cu toții am avut norocul să suferim din cauza creativității acestei trupe sclipitoare, moderne. Tuturor ne-a fost spălat creierul de numeroasele lor hituri, cu care membrii echipei stelare nu încetează să ne uimească până astăzi. Amintiți-vă de 2007 - „Samba De Janeiro”. Unde te-ai putea ascunde de acest cântec? Suna de pretutindeni, era setată oriunde și nu era posibil să trăiești nici măcar o zi fără să auzi acest ritm energic. Dar grupul nu s-a oprit aici. Regii celor mai bune cluburi de noapte ale Europei au dat următoarea lor lovitură, interpretată cu măiestrie de vocalistul trupei Tony T, mai întâi cu piesa „Shine On” și, la scurt timp, cu „When The Sun Comes Down”. Vino să îi asculți live în centrul Chișinăului pe data de 10 septembrie.

Fii și tu partea de Chișinău Youth Fest! Vino pe 10 septembrie la Piața Marii Adunări Naționale împreună cu prietenii sau familia.

source:Afisha.md
0