Chișinăuienii au marcat cea mai mistică sărbătoare printr-o cursă de alergare

Sâmbătă, 26 octombrie, Grădina Botanică din Chișinău a găzduit cea mai mistică sărbătoare a anului – Halloween-ul, la care au participat sute de amatori de alergare din Chișinău. În ajunul Zilei tuturor sfinților, în parc a avut loc un mini-maraton al „monștrilor” sau cea de-a patra ediție a cursei costumate „Hell Run by Naturalis”.

Startul cursei a avut loc la ora 20:00. Alergătorii au avut parte de un program foarte bogat. Aceștia au urmat să alerge cei mai înfricoșători 4,2 km, fiind costumați ca un personaj supranatural preferat, să-și umple desaga cu tot felul de bunătăți, să primească o medalie comestibilă la linia de finiș și, bineînțeles, să se distreze. În special pentru distracție, de-a lungul traseului au fost instalate diferite puncte de animație.

„Hell Run by Naturalis” este o cursă necompetitivă de alergare, la care participă atât adulții, cât și copiii. În fiecare an, cursa se încheie cu un concurs pentru participanții care au depus maximă creativitate și s-au făcut remarcați, purtând cele mai deosebite costume. Anul acesta, alergătorii au abordat din nou alegerea ținutelor într-un mod creativ.

Mulți și-au creat costumele de unii singuri. Unul dintre participanți a spus că a petrecut 7 ore pregătindu-se pentru această cursă. Astfel, alergătorii, ale căror costume au ieșit în evidență pe parcursul serii, au primit cadouri oferite de partenerii evenimentului.

Cursa „Hell Run by Naturalis” a fost organizată de către organizația sportivă Sporter, forumul pentru femei mama.md și cel mai mare panou de anunțuri online din Moldova - 999.md.

Organizatorii mulțumesc pentru ajutorul acordat în desfășurarea evenimentului:

Partenerului titular „Hell Run 2019” – marca comercială de sucuri și nectare Naturalis.

Partenerilor oficiali: automobilul Hyundai, apa Aqua Uniqa, spray-ul Euphorbium compositum SN, ceaiurile Tess și Princess Noori.

Partenerilor: producătorul de pufuleți din porumb Piffi Puffy, compania Technosoft și rețeaua de magazine Linella.

Partenerilor media: portalurile de știri Point.md, Știri.md și Diez.md și portalurile informaționale Afisha.md și locals.md.

De asemenea, organizatorii îi mulțumesc companiei Partystore.md pentru costumele oferite prezentatorilor evenimentului.

source:Afisha.md
0