Ce spectacole vor avea loc la Teatrul Satiricus în luna ianuarie

Publicat: 26 decembrie 2023

Cu începutul noului an, Teatrul Național Satiricus ”Ion Luca Caragiale” din Chișinău aduce în fața publicului său o serie captivantă de spectacole menite să încânte, să provoace și să inspire. Luna ianuarie aduce cu sine un amalgam de reprezentații ce îmbină umorul, satira și profunzimea interpretării artistice, transformând scena într-un loc vibrant al expresiei culturale și sociale. 

Cu o paletă diversă de spectacole ce acoperă teme contemporane și clasice, teatrul se pregătește să ofere o experiență memorabilă și captivantă publicului său fidel și tuturor iubitorilor de artă scenică.

Cerere în căsătorie: 12 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Spectacolul are la bază două dintre piesele într-un act ale marelui dramaturg rus Anton P. Cehov: „Ursul” şi „Cerere în căsătorie”.
Regizorul Sandu Grecu a structurat această lucrare scenică de o asemenea manieră încât cele două piese formează un tot întreg, converg spre aceeaşi idee artistică, se completează şi se îmbogăţesc reciproc.
Biletele online pot fi procurate aici.


Titanic Vals: 13 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Piesele de teatru ale lui Tudor Mușatescu, în deosebi comediile „Titanic Vals", ”... escu" și melodrama „Visul unei nopți de iarna", s-au bucurat de un succes constant atât în România, cât și în străinătate, „Titanic Vals” si ”... escu” fiind și ecranizate
Biletele online pot fi procurate aici.


Ecuații amoroase: 14 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog.
Biletele online pot fi procurate aici.


Maestrul și Margarita: 19 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Sandu Grecu rezolvă regizoral problema din start, enunţând (scenografic şi lingvistic) „edificarea” Turnului Babel, acceptând astfel, convingător, dialogul în diferite limbi: ebraică, germană, rusă, spaniolă, italiană, română.
Biletele online pot fi procurate aici.


Unchiul Vanea: 20 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Biletele online pot fi procurate aici.


Casa: 21 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Acest spectacol este o premieră din toamna anului 2021, și una dintre cele mai vizitate piese ale Teatrului Satiricus. Succesul de public este determinat de o problemă actuală țării noastre, dar și desigur datorită profesionalismului celor din scenă.
Biletele online pot fi procurate aici.


Apostolii: 26 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: „În „Apostolii”, piesa marelui scriitor Liviu Rebreanu (întemeietorul romanului românesc modern, cunoscut mai puțin ca dramaturg) se insinuează războiul dintre om și om, dar nu pe față, pe ascuns. Multe sunt pieile oilor și „pretutindeni nenumărați lupi ascunși, mii și mii de măști!”
Biletele online pot fi procurate aici.


Doctor de Femei: 27 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.
Biletele online pot fi procurate aici.


Revizorul: 28 ianuarie, 18:30

PreviewImage

Despre spectacol: Acest spectacol a fost scris de Nikolai Gogol și reprezintă o adevărată capodoperă a literaturii universale. Piesa ne prezintă o satiră care ne arată cum este defapt birocrația și corupția.
Biletele online pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0