Biletele online la Teatrul Alexei Mateevici sunt acum disponibile și pe Afisha

Publicat: 21 aprilie 2022

Teatrul „Alexei Mateevici” a fost înființat de actorul si regizorul Andrei Vartic în baza Teatrului Poetic, fondat în anul 1977. Acesta este singurul teatru poetic din Europa, la care se montează spectacole de folclor, de poezie autohtona și după cele mai cunoscute opere românești și universale - Eminescu, Alecsandri, Mateevici, Topârceanu, Blaga, Druță, Zadnipru, Aitmatov, Lermontov, din poezia japoneză, turcă sau cehă.

Spectacolele Teatrului Alexei Mateevici au fost mereu îndrăgite de către chișinăuieni. Acum, iubitorii de artă și teatru, vor avea oportunitatea să procure bilete la Teatrul "Alexei Mateevici" și pe platforma afisha.md .

Cel mai apropiat spectacol din această lună va avea loc pe data de 27 și 28 aprilie.

Destin

"Destin" prezintă introspecția Omului asupra stărilor sale sufletești, descoperite pe parcursul vieții: Omul și rolul lui în acest univers, Omul și neputința lui de a-și stăpâni gândurile în momentul, când ele vin în contradicție cu trăirile și așteptările sale, Omul căruia îi este frică de necunoscut, Omul care iubește și se dezamăgește, Omul care conștientizează, acceptă și trăiește iubirea Sinelui Suprem!

Spectacolul este un “puzzle” bazat pe trăirile lăuntrice, îmbinat cu expresia corporală. Cinci actori vorbesc prin text și mișcare, despre micile mari paradoxuri din viața noastră, de acele imperfecțiuni care ne unesc și ne îndepărtează în același timp.

Biletele online pot fi procurate aici.


source:Afisha.md
0