Au mai rămas 10 zile până la show-ul celor mai buni comedieni

Pe data de 17 mai, scena Palatului Național „Nicolae Sulac” va găzdui simultan programul exclusiv a patru comedianți populari, pe care îi cunoaște fiecare spectator al emisiunilor de stand-up de pe canalul de televiziune TNT.

Nurlan Saburov, Victor Komarov, Guram Amaryan, Pavel Dediscev vor înveseli publicul cu un program de glume originale, pe care nu le veți putea auzi  la televizor. Această șansă chiar nu poate fi ratată!

Dacă doriți să savurați plăcerea maximă din spectacol pe cele mai bune locuri, vă reamintim că până la acest show de umor, ironie și sarcasm, au rămas doar 10 zile. Grăbiți-vă să achiziționați bilete la Big Stand Up.

Biletele la cel mai important spectacol de comedie al anului pot fi achiziționate online pe site-ul afisha.md, precum și la casele de bilete ale Palatului Național.

Fiți gata să râdeți în toată firea, pentru că stand-up-ul live înseamnă umor fără limite și subiecte tabu. Aici se glumește despre sine, despre lumea din jur și despre oameni, despre problemele presante și situațiile de viață, care sunt familiare tuturor.

Spectacolul va începe la ora 19:00. Prețul biletelor începe de la 300 de lei.

Urmăriți actualizările și știrile despre Big Stand Up Show din Chișinău pe pagina de pe rețelele de socializare.

Evenimentul este organizat de către portalul informațional și de divertisment Afisha.md.

source:Afisha.md
0