Ansamblul Național de dansuri Sukhishvili la Chișinău

Pe data de 18 iunie, la Palatul Național este anunțată desfășurarea unui show-ballet al celebrului colectiv Sukhishvili.

Oamenii din toată lumea iubesc acest ansamblu care face parte din peste 100 de dansatori, datorită faptului că aceștia reușesc să te direcționeze într-o lume străină - a mișcărilor line și melodiilor fantastice, care te vor încărca cu un val nou de energie și îți vor aduce noi senzații puternice.

Biletele sunt deja accesibile pe site-ul afisha.md.

Astăzi acest colectiv de dansatori este deja la a 3-a generație, însă schimbul de reprezentanți nu afectează nicidecum dragostea publicului față de ei. Timpul dedicat repetițiilor și antrenamentului cu siguranță aduce rezultatele dorite de fiecare. Dansatorii, la fiecare ieșire pe scenă reușesc să creeze o atmosferă incendiară, îndrăgostind oamenii din toate colțurile lumii în cultura georgiană. Pentru acest program au fost cusute deja peste 2.5 mii de costume.


Sunteți invitați la acest show unic în Chișinău pentru a vedea particularitățile acestuia cu ochii proprii, rămânând șocați de evoluția uimitoare a circumstanțelor de pe scenă. 

source:Afisha.md
0