5 motive pentru care trebuie să mergi la Moldova Business Forum

Publicat: 22 august 2023

Pe 21 octombrie 2023, Chișinău Arena va găzdui cel mai așteptat eveniment de afaceri și networking al anului din Moldova - Moldova Business Forum. 

Cu o ofertă bogată de speakeri de top și resurse valoroase, acest forum se anunță a fi o oportunitate unică pentru profesioniști și antreprenori din toate domeniile. Iată 5 motive solide pentru care ar trebui să nu ratați această ocazie:

1. Margulan Seysembaiev - Creșterea Afacerilor și Sănătatea Carierelor
Unul dintre motivele principale pentru a participa la Moldova Business Forum este prezența lui Margulan Seysembaiev, un expert recunoscut la nivel internațional în afaceri, investiții și dezvoltarea carierei. Seysembaiev va dezvălui strategiile cheie pentru a escalada o afacere până la un miliard de dolari și va oferi sfaturi valoroase cu privire la cum să vă ridicați angajații pe scara carierei. Această prezentare unică va oferi o perspectivă inestimabilă pentru cei interesați să-și dezvolte afacerile și să-și maximizeze potențialul profesional.

2. Cel Mai Mare Eveniment de Afaceri și Networking al Anului
Moldova Business Forum promite să fie cel mai amplu eveniment de afaceri și networking din 2023. Cu un număr mare de profesioniști așteptați să participe, veți avea ocazia de a întâlni și interacționa cu oameni de afaceri de top din întreaga Moldova și din străinătate. Acesta este momentul perfect pentru a vă extinde rețeaua de contacte, pentru a face schimb de idei și pentru a crea legături valoroase cu alți profesioniști din diverse industrii.

3. Acces la Experți de Top
Moldova Business Forum adună nu doar unul, ci nouă speakeri de excepție pe aceeași scenă. Pe lângă Margulan Seysembaiev, veți avea oportunitatea de a învăța de la alte opt personalități de elită din lumea afacerilor, precum Corneliu Sau, Dmitri Voloșin, Marcela Paladi, Olga Țapordei și Alesia Brânzilă. Acești experți vor aborda o varietate de subiecte relevante și vă vor împărtăși cunoștințe și perspective valoroase.

4. Acces la Resurse Valoroase
Participarea la Moldova Business Forum nu aduce doar oportunități de networking și învățare, ci și acces la resurse valoroase. Evenimentul poate oferi participanților materiale educaționale, cărți, ghiduri și chiar abonamente la platforme de învățare online. Aceste resurse suplimentare vă pot ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să optimizați strategiile de afaceri.

5. Experiență Interactivă
Moldova Business Forum nu este doar un eveniment pasiv, ci și o experiență interactivă. În cadrul forumului, veți avea șansa de a participa la sesiuni de întrebări și răspunsuri, în care puteți adresa direct întrebări speakerilor. Acest aspect vă permite să obțineți răspunsuri directe la întrebările și provocările dvs. de afaceri, transformând acest eveniment într-o experiență interactivă și educativă de neegalat.

În concluzie, Moldova Business Forum este o oportunitate unică de a vă îmbogăți cunoștințele, de a vă extinde rețeaua de afaceri și de a beneficia de expertiza unor speakeri de top. Nu ratați această șansă de a vă dezvolta afacerea și cariera. Asigurați-vă că achiziționați biletele la acest eveniment esențial pentru dezvoltarea dvs. profesională și afacerile dvs.
Biletele online pot fi procurate aici

source:Afisha.md
0