Frumusețe fără limită - Fashion Show

PreviewImage

Frumusețe fără limită - Fashion Show caritabil

“Frumusețe fără limite” este un eveniment social-caritabil, care aduce în prim plan persoane cu dizabilități, dar a căror poveste de viață merită ascultată. Aceste persoane nu sunt diferite de noi, fiecare e copilul unui părinte, e soția/soțul unei persoane, e mama/tata unui copil. Frumusețea lor nu poate fi pusă în umbră de o cicatrice, un scaun cu rotile sau un diagnostic.


Un eveniment inedit, prezentat de cunoscutul Dan Negru, cu participarea vedetelor, persoanelor publice și designerilor autohtoni.


Modelele serii, care vor prezenta colecțiile designerilor vestimentari autohtoni, își depășesc frica și condamnarea socială și vin să ne arate frumusețea sufletească la acest eveniment. Nu există limite când vorbim de oameni și bunătate. Nu poate exista limită nici în frumusețe!


Acest eveniment are 3 mesaje:

  1. Egalitatea de șanse (un exemplu fiind participarea la acest eveniment);
  2. Frumusețea nu e definită de aparențe, frumusețea e în oameni;
  3. Atragerea atenției către nevoile celui de lângă noi, conștientizarea și capacitatea de a crea împreună frumosul.

Nu există diferență nici în costul locurilor procurate în sală, se aplică principiul primul venit - primul servit, astfel cu cât mai devreme vei reuși să ajungi la eveniment, cu atât mai bun va fi locul pe care îl vei ocupa în sală. 

Un eveniment în care  persoanele publice, împreună cu designerii autohtoni vor face echipă cu modelele serii, defilând împreună pentru a ne demonstra că nu există limite în frumusețe.


Organizatorul evenimentului: Fundația de binefacere MCharity 

Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
+37322896499
250 Lei