Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Cartea Arca lui Galina Yuzefovich

PreviewImage

Pe 28 iulie va avea loc o întâlnire la Palatul Republicii cu Galina Yuzefovici, cunoscut critic literar și publicist.

Galina Yuzefovich și lanțul de librării Librarius recomandă: ce să citești ca să nu înnebunești de la știri și măcar să-ți repornești scurt creierul.

„Este foarte important pentru noi toți acum să supraviețuim acestui război teribil și nu doar să supraviețuim fizic, ci și să menținem o anumită integritate mentală.

Asta înseamnă că trebuie, oricât de cinic ar suna, să căutăm mecanisme pentru a ne salva, să ne dăm seama cum să nu devenim brutali, să nu înnebunim, să nu ne pierdem prietenii și rudele.

Nu merită să cauți sens în ceea ce se întâmplă, ceea ce înseamnă că trebuie găsit afară. Și dacă pentru tine, ca și pentru mine, cel mai sigur mod de a rezista nebuniei care se rostogolește sunt cărțile bune, atunci mi se pare că este de datoria mea să te sfătuiesc ceva bun și reconfortant (căci, așa cum ne învață amiralul Horatio Nelson, fiecare își face datoria").

Vinul delicios de la Carlevana ne va ajuta să creăm o atmosferă fermecătoare a serii. Înainte de concert, toată audiența va avea o degustare.

Chișinău, str. Maria Cebotari, 16
+37322896499 | +37368488008
150 Lei