Бассейны

Complexul Turistic "Costești"

Открыто до 22:00Costești,
PlaceImage

Piscina Complexului Turistic „Costești” se află la 20 km de Chișinău (prin Ialoveni) chiar în sânul naturii

Elegant și modern, Complexul Turistic Costesti dispune de două săli de banchete. Cu o capacitate de pînă la 250 persoane, ambele săli sunt decorate în stil clasic. Acesta oferă întregii atmosferi solemnitate și eleganță, și creează starea de spirit lejeră și romantică, și poate fi un punct de plecare ideal pentru orice nuntă tematică. 

O completare confortabilă a acestor săli este vederea extraordinară către lacul pe malul căruia este amplasat. Ambele încăperi ale Complexului Turistic Costesti sunt dotate cu tehnică de ultimă generație care sunt puse la dispoziția clienților.

Piscina este o zonă separată ce include 2 piscine (piscina mare este de 25,5×12,5m și piscina  pentru copii este de 4x4 m) dotată cu șezlonguri, terase, bar, bucătărie de tip fast-food si este deschisă începînd cu luna mai pînă la sfirșitului lunii septembrie. Adîncimea piscinelor este de la 1,60 m pina la 1,70 m. Bazina oferă posibilitatea familiilor, copiilor, dar și tinerilor de a petrece zilele toride  de vară într-o atmosferă plăcută și de neuitat!

Complexul Turistic Costești dispune de 15 terase, cu o capacitate de la 20 la 100 persoane! Foișoarele dispun de grătar, apeduct, electricitate și frigider. Este o alegere perfectă pentru a petrece o zi alaturi de prieteni sau familie pe malul lacului la un grătar!

ic/pool type Created with Sketch.
открытые
ic/price politics Created with Sketch.
150 - 200 леев
Пн-Вс: 10:00 - 22:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Парковка
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Как добраться