Клубы

Club Rai

Откроется завтра в 22:00Chișinău, str. Vasile Lupu
PlaceImage

Striptease Club RAI vă oferă: petreceri strip, petreceri de burlăcie, cuconade, petreceri private, dansuri private în Chişinău. Odihnă cu fele la Chişinău.

Striptease Club “RAI” 

Ați fost în Rai? Luaţi în considerare faptul că o astfel de oportunitate nu este un vis, dar o realitate odată cu apariţia în Chişinău a Club-ului "RAI". Imaginația ta va depăși limitele de nepătruns a frumosului.

Club "RAI" - aceasta este șansa ta de a intra în lumea de plăceri cereşti, în care nu există nici o vanitate sau probleme insolubile. Aceasta este o oază mică de plăceri pământești, cu o nuanţă de mister oriental. Aceasta este o soluţie ideală pentru vacanţa Dumneavoastră în conformitate cu noul format. Vizitatorii Raiului orășănesc vor aprecia confortul interior, stralucirea și imprevizibilitatea programelor artistice, atenția personalului şi dansurile eliberatoare topless vor duce la realizarea dorinţelor dumneavoastră. Fetele, care va aduc pe culmile dansurilor, sunt atent selectate, precum şi numerele impresionante sunt puse de un coregraf profesionist. Pentru a satisface cele mai bune gusturi Club "RAI" vă oferă servicii VIP concepute pentru a găsi abordări individuale pentru fiecare oaspete.

Club "RAI" vă oferă:

Petreceri strip

Petreceri de burlacie

Cuconade

Petreceri corporative

Banchete

Petreceri private

Dansuri private

De asemenea, clubul are o politică specială, privind verificarea vizuală şi codul vestimentar, prin urmare, administraţia clubului îşi exprimă poziţia fermă în ceea ce priveşte refuzul persoanelor, care pentru un motiv sau altul nu îndeplinesc cerinţele impuse de club.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
европейская
ic_pay_black Created with Sketch.
банковская карта, наличный расчет
Вт - Вс: 22:00 - 00:00
Ср - undefined: 0:00 - 6:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Парковка
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi