O nouă piesă de la Dua Lipa - Love Again (Video)

Dua Lipa is back!

În noul său videoclip pentru single-ul „Love Again”, cântăreața intră într- o atmosferă occidentală, cu un twist modern, în timp ce călărește un taur mecanic, dansează cu super echipa ei și poartă un costum și o pălărie de cowgirl. Videoclipul include, de asemenea, câteva elemente suprarealiste, deoarece cowboyii călăresc animale invizibile și încearcă să plutească în jurul unui ou gigant.

Artista și echipa ei au filmat clipul pentru„Love Again” în timp ce repetau pentru show-ul ei din cadrul BRIT Awards. “Am învățat coregrafia în 45 de minute, am continuat să adăugăm ținute la mijlocul filmării, dar ne-a ieșit incredibil!!” - a spus Dua Lipa pe Instagram.



„Love Again” este al șaselea single extras de pe albumul Future Nostalgia, care a transformat-o pe cântăreață într-un adevărat star pop. Albumul a primit remixuri de The Blessed Madonna cu Club Future Nostalgia, cu Missy Elliott, Gwen Stefani și Madonna. La premiile Grammy din 2021, Dua Lipa a câștigat premiul pentru cel mai bun album vocal pop după ce câștigase premiul pentru cel mai bun artist nou în 2019.
Primul single de pe album, „Don’t start now”, a fost nominalizat pentru Discul anului, Piesa anului și cea mai bună interpretare pop solo.

источник:star-gossip.com
0