Cătălina Cara a lansat un nou single, “Faith”

Publicat: 2 noiembrie 2022

Cătălina Cara a lansat un nou single intitulat “Faith”, produs de echipa Yin Creatif din spatele EP-ului de debut - “Leap Year Baby”. 

"Uneori e nevoie sa facem câțiva pași înapoi in unele relații, sa "respirăm" și să îmbrățișăm aceasta pauza. Trebuie sa fim mereu încrezători ca inimile curate întotdeauna își găsesc drumul una către cealaltă si ca doar atunci când alegem sa ne iubim pe noi primii, vom fi capabili sa împărtășim din dragostea noastră si celor din jur" Spune Catalina 

Noul single, “Faith”, are si un videoclip muzical care îți va lăsa un sentiment de libertate și încredere care exprima foarte bine mesajul scris de Catalina si produs de Yin Creatif. Videoclipul este regizat de Lofi Blartisio si este filmat in pădurea Snagov iar scenografia devine si ea parte din poveste.

De la debutul proiectului ei in ianuarie 2022, muzica Cătălinei a fost inclusa in peste 2000 de playlisturi naționale si internațional pe Spotify, piesele ei au fost in playlisturile multor tari din lume si a fost invitata sa cânte la cele mai mari festivaluri din România. 

источник:Afisha.md
0