Trece-le pe listă! Astea-s toate producțiile care se lansează în februarie, pe Netflix

Publicat: 28 ianuarie 2023

Nici bine nu a început anu 2023, că Netflix a început să joace la sigur. Platforma a scos toți așii din mânecă și a anunțat producțiile care vor fi urcate în luna februarie. De precizat că nu toate sunt titluri originale Netflix, dintre care unele dintre ele sunt deja la partea a doua.

Nu ne grăbim dacă spunem că 2023 pare a fi un an bun pentru filme. Netflix confirmă asta, după ce a anunțat toate producțiile care vor fi încărcate pe platformă. De la „Extraction 2” până la „Damsel”, toate par a fi filme care vor bifa cifre record. Asta este și dorința gigantului de streaming, mai ales după ce pandemia și-a pus grav amprenta asupra sectorului cinematografic. Atunci, ynele dintre cele mai așteptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Totuși, tot Netflix a fost salvarea multora, platforma crescând în numărul de utilizatori în acea perioadă.

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu părți noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, Netflix începe, încet-încet, să își revină. Check them!

источник:Afisha.md
0