Două spectacole pe gheață, în premieră în Moldova. Bilete pe Afisha.md

Publicat: 12 septembrie 2023

Două spectacole pe gheață de neuitat pentru întreaga familie „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” și „Alice în Țara Minunilor” vor avea loc pe 7 și 8 octombrie în complexul Arena Chișinău.

Toată lumea știe povestea lui Alice și aventurile ei incredibile. De aproape un secol și jumătate s-au pus în scenă spectacole la această poveste, s-au făcut filme, s-au creat desene animate. Dar pe gheață, „Alice în Țara Minunilor” este un spectacol absolut incredibil a unei trupe internaționale. Muzica vrăjitoare, scrisă anume pentru acest show, cufundă complet spectatorii de toate vârstele într-o călătorie de neuitat prin tărâmul misterios al minunilor.

Biletele pentru „Alice în Țara Minunilor” sunt disponibile aici.

Numerele muzicale combinate cu arta dansului pe gheață vor oferi o experiență de neuitat, iar un spectacol încântător, cu toată eleganța patinajului artistic, precum și feericul interpreților pe gheață, dar și acrobația aeriană, pătrunde în sufletul chiar și al celui mai răsfățat spectator. 

„Alice în Țara Minunilor” ne amintește de cât de minunat e să nu uiți de copilărie, să poți visa și, cel mai important, să crezi în tine. Show e compus din două acte cu o pauză de 20 de minute.

Spectacol „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” este unic și reprezintă o interpretare artistică a poveștii autorului original prezentată de trupa internațională pe gheață.

Biletele pentru „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” sunt disponibile aici.

Un complot captivant, acompaniament muzical fascinant, aranjat în stilul „rock modern” și un nivel înalt de abilități de actorie, cufundă privitorul într-o atmosferă de magie și creează o impresie de neuitat.

Partea mistică a spectacolului va fi dezvăluită prin cele mai performante efecte speciale, costume și măști originale ale actorilor. 

Evenimente sunt bazate pe un decor video care scufundă privitorul „în interiorul intrigii”, astfel încât toată lumea să poată experimenta efectul unei prezențe reale.

Fiecare spectacol va fi prezentat de două ori: „Alice în Țara Minunilor” – pe 7 octombrie, ora 18.00 și pe 8 octombrie, ora 14.00; „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” – pe 7 octombrie, ora 14.00 și pe 8 octombrie, ora 18.00.

Combinația dintre cel mai frumos sport și actorie emoționantă va lăsa o impresie unică în inimile fiecărui spectator. Biletele au fost puse în vânzare pe 7 septembrie. Spectatorii de toate vârstele pot vizita evenimentele. 

источник:Afisha.md
0