3 mini-seriale pe care le poți urmări într-o singură seară


Publicat: 21 martie 2024

În ultima vreme, mini-serialele sunt cele care câștigă popularitate - mulți telespectatori pur și simplu nu doresc să se cufunde în poveste timp de 8-10 sezoane, dimpotrivă, oamenii caută astfel de seriale care pot captiva din primele minute de vizionare, dar nu se întind pe 30 de episoade.

Populara bloggeriță Sofa Solo a compilat selecția ei de trei mini-serii care vor înveseli orice seară!

Cernobîl

Cinci episoade ale unui serial impresionant de la HBO care se concentrează pe unul dintre cele mai grave dezastre provocate de om din istorie - accidentul de la centrala nucleară de la Cernobîl. Este o imagine uimitor de frumoasă, o intrigă captivantă și o distribuție extraordinară, așa că este imposibil să te smulgi de la vizionare. Devenim observatori ai destinelor oamenilor, care au fost distruse în câteva ore, empatizăm cu ei și tremurăm când vsopmemnymi, că tot ce a fost cu adevărat. Un avantaj special al serialului-triumfoială "Emmy-2019" a fost faptul că autorii nu s-au concentrat pe dezastrul în sine, ci au arătat cum a fost văzută situația de către o varietate de oameni: oficiali, lucrători ai stației și cetățeni sovietici obișnuiți. Categoric recomandat pentru vizionare!

Watch Chernobyl Streaming Online | Hulu


Mare of Easttown

Într-un orășel, cadavrul unei fete este descoperit într-un pârâu. Cazul nu este, în mod clar, atât de ușor de investigat pe cât pare la prima vedere. Toți locuitorii orașului se cunosc între ei și, în mod firesc, încep să construiască teorii diferite. Detectivii Mair și Colin încep să investigheze crima. Deloc surprinzător, treptat aflăm tot mai multe vicii ale localnicilor. Mini-seria este lăudată pe bună dreptate pentru intriga întortocheată și pentru interpretare. Bineînțeles, merită remarcat perla principală a acestei serii - Kate Winslet. Ea, apropo, a primit un "Emmy" ca cea mai bună actriță într-un serial dramatic. În general, dacă vă plac detectivii, atmosfera întunecată și spiritul de investigație, atunci aceasta este o adevărată descoperire!

Watch Mare of Easttown (HBO) | Max


Inventarea Annei

O altă miniserie care m-a aruncat atât în șoc, cât și în încântare sălbatică. Personajul principal, Anna Sorokina, este un adevărat maestru în a-și crea o reputație din nimic. După ce s-a mutat la New York și și-a schimbat numele de familie în Delvey, ea convinge înalta societate că este o bogată moștenitoare germană. Anna trăiește de fapt pe cheltuiala altcuiva și duce o viață luxoasă, dar orice basm are un sfârșit. Serialul se bazează pe evenimente reale. Anna Sorokina-Delvey însăși a luat parte la crearea proiectului chiar din închisoare! Vă sfătuiesc să urmăriți acest serial pentru a înțelege fata ambiguă care a reușit să ocolească elita din Manhattan!

The woman of the moment: review of Inventing Anna : r/dzairflix

источник:Afisha.md
0