Puzzle Day by Castorland 2020 a deschis înregistrarea pentru participare

Campionatul de asamblare a puzzle-urilor contra cronometru, Puzzle Day by Castorland 2020, iarăși va avea loc la Chișinău. Toți doritorii pot deja să-și înregistreze echipele. 

Anul acesta, Puzzle Day by Castorland va fi organizat în data de 21 martie, la centrul "Tekwill". La campionat pot participa copii de la vârsta de 7 ani și adulți de orice vârstă. 

Condiția principală a acestei competiții neobișnuite este echipa formată din 2-4 persoane. Invitați-vă familia, prietenii, colegii, alegeți o denumire pentru echipa dvs. și categoria în care doriți să participați: fie amatori, fie profesioniști. Pentru ambele categorii, regulile jocului sunt aceleași, diferența constă doar în nivelul de dificultate. 

 În ziua competiției, participanții vor avea la dispoziție 2 ore pentru a asambla un puzzle din 500 de piese. Echipele câștigătoare din ambele categorii vor fi cele care vor reuși să adune primele puzzle-ul în mod corect. 

Bonus: chiar dacă nu luați un loc premiant, puzzle-ul îl primiți cadou! 

Pentru a vă înregistra la Puzzle Day by Castorland 2020, accesați puzzleday.md

Prețul de participare până la 16 martie este de 300 lei per echipă, iar începând cu 17 martie  400 lei. De aceea, dacă doriți să beneficiați de un preț redus, grăbiți-vă. Cu atât mai mult că locurile sunt limitate! 

Reamintim că Puzzle Day by Castorland este la a șaptea ediție în Republica Moldova. La competiție pot participa doar 100 de echipe, unele dintre care vin din țările vecine. 

Campionatul este organizat de forumul pentru femei, mama.md, și panoul de anunțuri online, 999.md. 

источник:PuzzleDay.md
0