Афиша Digest
Концерты
Smiley „Aprinde Scânteia”
Национальный Дворец им. Николая Сулака

14 февраля

Для детей
Ледовый каток "Grand Patinoar"
Grand Patinoar

1 февраля

Вечеринки
Underland 2019 - Wine Carnival
Подземный Город Крикова

23 февраля

Для детей
Misterul de Crăciun
Кишинёвский Цирк

с 22 декабря

Концерты
Скруджи в Кишиневе
DRAFT ARENA

29 декабря

AnonymZoo - o nouă rețea de socializare din Moldova care-ți oferă o comunitate mai prietenoasă
10 июля, 12:512333

Rețele de socializare deja de ani buni sunt o platformă importantă pentru fiecare din noi, în special pentru tineret, datorită faptului că-și pot crea viața virtuală așa cum și-o dorește utilizatorul. Orele în șir petrecute în fața calculatorului pe unii îi motivează, îi inspiră, alții însă nu fac decât să se dezamăgească la ceea ce văd în spațiul virtual. 

Astfel, un grup de tineri din Moldova, au venit cu un nou proiect și o nouă platformă online care permite utilizatorului doar să se exprime liber sub anonimat, departe de fotografiile care mai de care, comentariile de tot genul și reclamele comerciale, oferindu-le în schimb un confort psihic și o comunitate mai bună și mai primitoare.

AnonymZoo este o rețea de socializare unde utilizatorii nu au nickname-uri, ci se ascund în spatele unor animăluțe drăguțe, care îți permit să scrii posturi sub anonimat, poți să vezi toate postările clasate în câteva categorii, poți comenta și da like-uri, ceea ce face platforma user-friendly și ușor de folosit.

Fotografia postată de AnonymZoo.„Denumirea AnonymZoo provine de la anonimitatea rețelei sociale și faptul că avatarele utilizatorilor sunt reprezentate de animale. Platforma poate fi utilizată de oricine, indiferent de vârstă, locație sau limba vorbită, însă grupul principal pentru care rețeaua socială a fost lansată sunt tinerii cu vârsta între 15 și 30 de ani, din motiv că aceștia sunt utilizatorii cei mai activi ai rețelelor sociale și folosesc cel mai des exprimarea anonimă (conform mai multor cercetări sociale realizate și a interviurile realizate de noi)”, au menționat creatorii platformei.

AnonymZoo a fost creată în 48 de ore în cadrul hackathonului Garage48, care a avut loc în februarie 2017. Trei persoane au fost implicate în procesul de creare: Andrei Zgârvaci – front-end developer, Vadim Savin – back-end developer și Nick Boța – design și marketing. În prezent, AnonymZoo face parte din proiectul Rockstart Launchtrack, care este un pre-accelerator pentru startup-uri cu renume global și se derulează la Tekwill.

8Tinerii care au creat site-ul îi îndeamnă și pe alți tineri să se exprime liber: „Ai avut o întâmplare pe care ai vrea s-o discuți cu cineva, dar crezi că nu vei fi înțeles de persoanele din cercul tău social? AnonymZoo e pentru tine. Nu vrei ca părerea ta să fie urmărită de Facebook, Twitter sau alte rețele sociale? AnonymZoo îți oferă exprimarea sigură. Vrei să ceri un sfat de la alte persoane care au trecut prin aceleași experiențe ca și tine? AnonymZoo te ajută. Vrei să vezi postările altor persoane și cazurile din viața acestora? Intră pe AnonymZoo. Treci printr-o perioadă grea a vieții tale și ai nevoie de încurajare? Comunitatea noastră te va susține. În final, dacă vrei să vezi postările altor persoane și cazurile din viața acestora, poți utiliza platforma doar pentru vizualizare, fără a posta”.

 12345

0 поделились статьёй
Концерты
Smiley „Aprinde Scânteia”
Национальный Дворец им. Николая Сулака

14 февраля

Для детей
Ледовый каток "Grand Patinoar"
Grand Patinoar

1 февраля

Вечеринки
Underland 2019 - Wine Carnival
Подземный Город Крикова

23 февраля

Похожие новости