Roman Tulei Trio & Frederik Koster Quartet

PreviewImage

JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritual jazz-ului autentic la Chișinău în această primavară!

În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00. Vino să trăiești spiritul liber și creativ al muzicii jazz alături de muzicieni care radiază vibrant energia jazz-ului prin fiecare nota luată

„Roman Tulei Trio” compusa din pianistul Roman Tulei, contrabasistul Lorenz Beyeler si bateriasul Tobias Friedli. Toti trei membri ai priectului sunt absolventi ai renumitei facultati de jazz europene Swiss Jazz School. Primul CD de debut “INSPIRATION” a fost inregistrat in 2012 in Elvetia (UNIT Records). Al doilea CD “THE ROAD”( ANUK Label) a fost prezentat in ianuarie 2016 la Festivalul din Berna. Formatia este activa in cluburi si festivaluri din Elvetia si international.

In componenta sa, „Frederik Koster Quartet”, include Frederik Koster ( trompeta, liderul formatiei), Florian Weber (piano), Joscha Oetz (contrabas) si Jonas Burgwinkel (tobe).