РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Тренинги
всё время
slide
Июль
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
от 600 леев
Трейлер
Netflix опубликовал новый трейлер боевика «Бессмертная гвардия»

Сериалы
«День сурка» может стать сериалом

Что происходит
10 самых лучших фильмов про спорт

Что происходит
Международный день собак: топ-5 фильмов о друзьях человека

Трейлер
Вышел трейлер криминального триллера «Выбивая долги» с Шайей ЛаБафом

Future-proofing privacy through cyber-security
5 февраля

Sunteți la curent cu tendințele de securitate cibernetică? Tendințele de securitate cibernetică sunt la curent cu activitatea dumneavoastră!

Pe măsură ce lumea devine mai interconectată digital, menținerea securității cibernetice va deveni mai dificilă. Instrumentele digitale sunt conectate din ce în ce mai mult la infrastructura fizică, iar securizarea corectă a sistemelor critice rezultate este esențială pentru a preveni riscul de a deveni victimele unei unei forme de criminalitate informatică sau ale atacurilor cibernetice. În țara noastră 80% dintre atacuri sunt favorizate chiar de utilizatorii finali. 

V-ați întrebat vreodată care este comportamentul prudent în mediul online, atât din perspectiva unei companii dar și din al unui utilizator de pe dispozitivul personal? Ce se întâmplă cu informațiile dumneavoastră după ce le introduceți în mediul online?  Mai mult, care este impactul dispozitivelor IoT asupra regulilor minime de securitate personală? 

Tech Women vă invită la un eventiment la care să abordăm această temă din diferite perspective de utilizatori. Vom analiza comportamentul utilizatorilor de pe dispozitivul personal și cum comoditățile cotidiene îi pot expune la riscuri de confidențialitate. De asemenea, vom înțelege de ce riscurile cibernetice au urcat în Top 5 amenințări ale unei companii, și care este impactul asupra societății. 

Tech Women vine cu un invitat surpriză! Veți avea ocazia să interacționați cu unul dintre cei mai importanți experți în securitate cibernetică din regiune, pentru a obține răspunsuri la întrebări și pentru a vă îmbunătăți experiența cu tehnologiile informaționale. 

Urmăriți postările viitoare în cadrul acestui eveniment, pentru a afla mai multe detalii. 

Participarea la eveniment se face pe bază de înregistrare în prealabil.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

Дата и время:
Место:Tekwill
Контакты:+37378498834
Трейлер
Netflix опубликовал новый трейлер боевика «Бессмертная гвардия»

Сериалы
«День сурка» может стать сериалом

Что происходит
10 самых лучших фильмов про спорт