Chisinau Demo Day

PreviewImage

La Chișinău Demo Day afli din prima sursă cele mai proaspete noutăți despre produsele și tehnologiile pe care le dezvoltă startuperii din Moldova. 

Chișinău Demo Day se va desfășura pe data de 21 noiembrie, de la ora 18.30, la Tekwill (str. Studentilor 9/11). Evenimentul le oferă startuperilor activi posibilitatea de a-și prezenta produsele unui public format din antreprenori cu experiență, investitori, membri ai comunității și potențiali utilizatori și de a colecta feedback din partea acestora.  

Rezervă-ți seara de 21 noiembrie pentru Chișinău Demo Day și întreprinde o incursiune în lumea startupurilor și a încercărilor curajoase de a produce inovații. Cunoaște detalii despre produsele create de la  startupurile care își vor prezenta ideile și oferă sugestiile tale în calitate de potențial utilizator. În același timp, profită de posibilitatea de a stabili conexiuni și interacționa cu membrii comunității autohntone de startuperi. 

Fie că ai și tu o idee în proces de dezvoltare, fie că planifici pe viitor să te lansezi în lumea afacerilor IT, Chișinău Demo Day este o oportunitate excelentă de a întâlni entuziaști în domeniul antreprenoriatului IT, de a afla informație utilă despre dezvoltarea și poziționarea unui produs, de a cunoaște tehnicile, modelele și soluțiile utilizate de startupurile locale. 

Participarea este deschisă tuturor doritorilor și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile aici. Numărul de locuri este limitat. 

Chișinău Demo Day este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tekwill.

Chișinău, str. Studenților, 9/11
+37378498834