Weekend training. Media & alegeri

PreviewImage

Un training inedit - Weekend training: Media & alegeri. La eveniment sunt invitați reprezentanții mass-media din Republica Moldova pentru o instruire și un dialog deschis cu experți naționali și internaționali din domeniul electoral. Participanții vor avea oportunitatea să se implice în activități teoretice și practice împreună cu reprezentanții Comisiei Electorale Centrale și ai Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Cine: Comisia Electorală Centrală, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral și PNUD Moldova în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.

Ce: Training de trei zile pentru reprezentanții mass media (reporteri, editori de știri, producători, editorialiști, etc.).

De ce: Comisia Electorală Centrală cu suportul PNUD Moldova și-a propus familiarizarea participanților cu activitatea instituției în pregătirea și desfășurarea corectă a scrutinelor electorale, precum și particularitățile proceselor electorale între alegeri.

Important: Persoanele interesate să participe la training sunt invitate să se înregistreze individual. Vor fi selectați 30 de participanți

Formular de înregistrare

Orhei, str. Eliberării, 170/b
-
+37322220045