PreviewImage

Nevoia de a dezvolta aptitudini digitale în rândul noilor generații nu mai e contestată de nimeni, nici de părinți, nici de specialiștii în educație, dezvoltare și recrutare. Copiii din ziua de azi cresc și se dezvoltă într-o lume digitalizată, iar rolul părinților este de a le oferi un echilibru între viața offline și cea online.

Programul își propune sa transmită copiilor informațiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care aceștia le vor folosi, pentru a explora lumea digitală în mod conștient și educativ.

Argumentul principal în favoarea participării la curs: 

„Toți copiii se distrează cu plăcere la computer! Acum vor învăța cum să-l utilizeze cu folos!”

Cursul este foarte practic și deloc teoretizat! Copiii vor fi încântați să cunoască din ce este creat un computer și cum elementele acestuia interacționează!

Vârsta: 6 - 8 ani
Când: luni și miercuri de la orele 15:00 până la 18:00;
Link pentru înregistrare

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?

- Mediu prietenos și sigur - Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
- Lucru în echipă - Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
- Monitorizarea progresului - După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
- Grupe în funcție de vârstă și abilități - Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
- Atenție la detalii - Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
- Feedback constant - Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
- Gadget-uri de ultimă generație - Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Chișinău, str. Columna, 170
600 Леев
+37378354262